Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

aveti dreptate amandoi, nu va contrazic. Voiam sa testez ce e cu OBD practic. Varianta ieftina a lui torque nu ofera multe raspunsuri. Programe profesionale sunt nenumarate, chiar si gratis. Voiam sa vad ce ofera in plus Torque pro in comparatie cu alte softuri. Chiar nu ma pun la 3,5 euro cat cost Torque tinand cont ca sunt altele mai scumpe. Insa problma este ca nu stiu daca ma voi folosi chiar si de torque pro

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

...dar uite ca m-am folosit de el si m-a cam pus pe ganduri . In primul rand nu am vrut sa fac decat o scanare cu acest OBD, si a reiesit asa.OBD-ul zice ca am mai putin cu 2 km decat afiseaza computerul de bord. Masina a avut o eroare si a fost resoftata la 2 km. Eu am ridicat-o cred ca la 14 km din reprezentanta. Asta nu m-a deranjeaza deloc. Ceea ce a mai gasit OBD, este o eroare care este foarte mult peste limitele normale. Limita maxima este 4, eu am insa 655.post-3487-0-14702900-1443542521_thumb.jpg. Aici mi-a pus mintea pe bigudiuri.

@T0rquemada, ai cumva vreo idee ce vrea sa insemne ? Sa fie oare de la catalizator? Poti cumva sa-mi traduci daca enormal sa fie asa sau daca e cazul sa-mi fac griji?

Link spre post

Aia e cel mai probabil sonda lambda, sau senzorul de oxigen post catalizator.

Verifica pe Clip la un service daca ai vreo eroare acolo, daca nu, inseamna ca Torque nu e in stare sa citeasca parametrii pe care ii transmite Dusterul din acel senzor.

Valoarea aia e in mers sau la relanti?

Cu cei 2 km stai linistit, mai mult ca sigur masina a fost resoftata in fabrica sau in reprezentanta cand a aparut vreun update, ca sa nu te mai puna pe tine pe drumuri.

Link spre post

Valoarea este data si la relanti si in mers. Am citit pe un alt , unde un posesor de Lodgy avea exact acealeasi valori ca mine in clusiv eroarea. Practic identice. Sa fie oare ceva tipic Dacia?

Cel mai bine mergi la un service cu Clip sa iti spuna ei, ca asa facem presupuneri si nu e ok. Masina o merge bine, dar sa nu cumva sa ascunda un defect care poate fi remediat usor si ieftin inainte sa atraga altele.

Eu unul asa as face...

Deh daca tot n-ai avut ce face si ai cautat-o.. La fel ca la medic... Daca te duci la analize, clar iti gaseste ceva :)))

Link spre post

Deh daca tot n-ai avut ce face si ai cautat-o..

Nu am facut decat sa scanez valorile, in rest nu am ce sa fac cu OBD. Erorile nu le-am sters. Practic, chiar si fara aceasta scanare, eroarea ramanea acolo.....

PS. Aceste OBD-uri se gasesc in comert. Sunt la indemana oricui. Nimeni nu spune ca sunt interzise. Oricine poate face acasa verificari la masina lui daca are suspiciuni. OBD nu are legatura cu resoftare, ca sa iti fie scoasa masina din garantie pentru ca ai facut tu o scanare. Cel putin asa presupun eu...

Editat de bmcpst
Link spre post

Pun pariu ca la CLIP nu are nici o eroare. Nada.

Unii parametri sunt aberant "rezolvati" de interfetele astea de 50-100 ron.

De exemplu a mea nici macar nu e facuta cu ELM327. Si garantat nu is io mai cu mot.

Exista jde clone care mai de care mai "chinezeste" facuta. Daca se vinde in tara una cu 50 de ron, imaginati-va cat face ea de fapt.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...