Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Salutare,

Sunt interesat de o solutie cat mai potrivita pentru lumina ambientala in Duster. Nu vreau 2-3 leduri sub bord, scaune etc... Ma gandeam la ceva prin usi, bord etc.

S-a gandit cineva la asa ceva?

Eu am cautat un picut si am gasit niste fire cu lumina ambientala. Sunt interesante?

Oare mai exista si alte solutii mai elegante?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Editat de chrysstyann
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lumina ambientala de v la surse plasate pe uși sau bord va fi foarte deranjanta (contact vizual direct cu sursa de lumina ce devine obositor noaptea). Cea mai ok poziționare este sub scaune, astfel încât să se vadă doar lumina reflectată de suprafețe.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Link spre post

@DonQuijote - ai dreptate.. ma gandeam si eu la o solutie in care sa nu se vada direct lumina ci sa fie reflectata de alte suprafete. Sau poate niste benzi cu leduri pozitionate mai jos pe portiere astfel incat sa nu fie puse in campul vizual si sa deranjeze.

Link spre post

Eu ma gandeam la o solutie improvizata cu fir de plastic transparent mai gros, gen cel de motocositoare (dar la cea mai mare grosime ce se poate gasi) luminat doar la un capat (sau la doua capete) si care sa lumineze pe toata lungimea lui prin dispersia luminii. Asa ceva, pus sub scaunele din fata si de-a lungul banchetei spate, pe dedesubt, cred ca ar arata interesant, de multa vreme ma gandesc la o solutie de genul asta si mi-am propus sa fac niste experimente, doar timp nu am avut.

Link spre post

Asta inseamna ca ar trebui sa ai o sursa de lumina (sau 2 pt ambele capete) pentru orice fir vrei sa pui acolo. Cred ca ar trebui sa functioneze, ar trebui sa se comporte ca o fibra de sticla...

Oare gasim ceva asemanator pe net doar pentru a vedea ca idee?

Link spre post

Pai despre asta vorbeam si eu.

http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160513005159&isPremium=y&SearchText=Interior+Ambient+Light+panel

Exista la comanda si in Romania, sper sa nu se considdere reclama (nu am nicio legatura cu domeniul) probabil mai exista si pe alte site-uri:

https://www.autolux.ro/lumina-ambientala-auto/

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...