Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

Un pic off topic scurt : ceea ce indica cele din benzinarii poate fi eronat cu 1-2 bar!! Daca vrei sa ai o idee mai buna, incearca la o vulcanizare mai spalata, cei de acolo au echipament mult mai ok.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Pai la asta m-a referit. Se rabateaza in dreptul picioarelor celui/celei care incearca sa incarce/descarce lucruri din portbagaj. Cu alte cuvinte (in opinia mea) incomodeaza accesul la portbagaj. Si cum eu unul folosesc portbagajul mult mai des decat roata de rezerva, mi se pare acest artificiu inutil. Asta este doar parerea mea, bineinteles :)

Link spre post

Dumi, hai sa-ti dau un exemplu cand poate fi util. Am facut o coborare Muntele Mic, Seaua Jigoriei, Statia meteo Cuntu -> Fenes ( pe langa Caransebes). De la Cuntu la Fenes, drum cu pietre ascutite, eu cu portbagajul plin de boarfe ( 2 corturi, saci de dormit, mancare , alte alea) si... fac pana , cauciuc taiat, sa vezi ce fain a fost sa scot tot din portbagaj ca sa ajung la roata de rezerva :). Alora, in off road, smecheria aia mie imi pare utila, dar in oras... daca e masina de carat de acasa la serviciu si retur, nu prea are aplicare.

Link spre post

Acuma depinde cat de usor se da jos. Intra-adeva in offroad e util si sa o tii intr-un garaj in restul timpului cand esti in Oras. Totusi mai degraba m-as orienta pt un suport de plafon sa pun roata de rezerva, astfel ca am acces facil la toate "boarfele" din portbagaj si totodata si la roata de rezerva.

Cat costa jucaria asta?

Link spre post

Un pic off topic scurt : ceea ce indica cele din benzinarii poate fi eronat cu 1-2 bar!!

1 bar e aprox 1 atm. Or avea aia erori, dar sa indice 2 bari si sa fie de fapt 3-4 real (respectiv 0 - 1bar real daca indica invers), asta n-o mai cred. O eroare de 0.1- 0.2 e acceptabila.

Am incheiat offtopicul, scuze.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...