Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

A mea e dci si inca nu am primit-o, vroiam doar sa-ti spun despre oderta actuala. Pretul din ungaria e tentant, insa fa-ti un calcul si vezi daca in cazul tau merita deranjul suplimentar

Sent from my Nivo using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

Are dreptate Ambvision. Si eu comandat la un dealer local o configuratie de 15100 eur. Minus tichet rabla si reducerea de 400 eur, am iesit la 13250 , ceea ce mi se pare un pret excelent pentru un duster laureate cu navigatie. PS. Ii stresez zilnic pe aia de la vocea clientului cu intrebari despre data de livrare si au zis ca sapt viitoare s-ar putea sa vina...

Link spre post

DonQuijote eu daca as avea nevoile tale as opta pentru un combi. Dar nu o sa dezvolt ideea pentru ca pana la urma masina e ceva personal si e mai bine sa alegi ce iti place tie, nu ce le place altora.

Insa fiindca sunt din Timisoara pot sa-ti spun cate ceva despre intretinutul unei Dacii. Eu detin un Logan de 7 ani luat de nou si un BMW din 94 care il am de un an si ceva. Service-ul la Logan l-am facut la reprezentanta Dacia (AutoEuropa) sau la Auto Demetra (pe strada Demetriade). In ambele service-uri am fost tratat cu profesionalism si promptitudine. Ca si probleme iesite din comun am avut uzura prematura a ambreiajului, dar aici sunt si eu partial vinovat :angel: , si recent a cedat pompa de benzina. Ambele probleme am decis sa le rezolv la Demetra unde s-au rezolvat in aceeasi zi, in cazul pompei de benzina au venit sa ma culeaga din oras de unde am ramas in pana! Mi s-a spus de la service ca am avut ghinion cu pompa de benzina fiindca foarte rar apar probleme la ea. Apoi cu BMW-ul am vizitat diverse service-uri si meseriasi, intentia mea fiind sa il restaurez partial si sa mai scot macar vreo 5 ani din el. Din pacate desi am fost dispus sa platesc destul de bine pentru servicii, reparatiile la BMW au devenit o lupta de care nu prea mai am timp si nervi. Daca am mai pus la socoteala si faptul ca mi-ar fi foarte utila o masina cu care sa pot iesi in offroad usor spre mediu ... uite-ma asteptand sa-mi soseasca Dusterul :hyper:

Link spre post

Razvane, m-ai convins. Practic, stateam in expectativa pentru ca nici nu stiam cum e service-ul de la noi. Am vorbit la telefon si cu Stefan Udrea (multumesc mult de amabilitate si rabdare) asa ca Duster scrie pe mine. Azi dau comanda, masina e pe stoc in tara, cum termin cu actele de finantare devin membru al comunitatii cu drepturi depline :)

Link spre post

Azi mi-am prezentat Prafosul 1.2 la reprezentanta locala. Toti mecanicii s-au uitat la ea incantati si am reusit, dupa imense insistente, sa ii conving sa activeze functia de autoblocare a usilor la plecarea de pe loc. Am completat si antigelul pt ca era la minim si mi-au uns, fara sa le cer, balamalele usilor. Interesant, nu? Cu ocazia asta am descoperit cu bucurie ca rezerva de sub masina este tot continental si nu michelin.

Trimis de pe al meu HTC Desire 500 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...