Sari la conținut

Iesire in muntii Fagaras si vizita la Uzina Dacia


vizita Uzina Dacia  

18 membri au votat

  1. 1. vrei sa vizitezi Uzina Dacia vineri, 04.10.13?



Postări Recomandate

pentru vizita la uzina ma inscriu si eu cu familia (2 adulti + 1 copil) si cu niste prieteni (2 adulti). Am facut rezervare de 2 camere la Pensiunea Valea Doamnei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu parere de rau,va anuntam ca nu putem participa la aceasta intalnire cele doua masini ale noastre dupa competitia de la Buzau si dupa maratonul de 3- 4 competiti din ultimele 2 luni nu sunt in

Frumosa si aventuroasa iesirea ca maine dau chilotei (mocheta) jos si ii umblu la blanita (izolatie ) ca e uda toata )) si acum balteste apa daca apas pe mocheta )) A si inca ceva eu nu m-am simtit ca

O iesire reusita, felicitari pentru organizare.   Cateva poze si de la mine (scuzati ordinea, dar sunt luate de pe facebook unde le urcasem direct din telefon):  

Posted Images

Din pacate, copilul trebuie sa aiba peste 16 ani ca sa poata intra in Uzina. Iata un extras din conditiile de vizitare:

"În vederea organizării şi desfăşurării în cele mai bune condiţii a vizitelor la Uzinele Dacia, vă mulţumim anticipat pentru luarea în considerare a următoarelor consemne:

Pentru a putea analiza şi oferi în timp util un răspuns solicitărilor de vizită, vă rugăm să transmiteţi în scris, cu cel puţin două săptămâni înainte de data când se doreşte efectuarea vizitei, un fax/e-mail în care să precizaţi ziua de vizită, precum şi ce anume v-ar interesa să vedeţi (care sunt aşteptările dumneavoastră în legătură cu această vizită).

Accesul în uzină se face în grup organizat, format din maximum 16 persoane, cu vârsta peste 16 ani.

Pentru a vă putea facilita accesul în interiorul uzinei, vă rugăm să ne transmiteţi cu minim 14 zile înainte de ziua sosirii la Dacia, următoarele informaţii: lista nominală cu participanţii la vizită, numărul de înmatriculare al mijlocului de transport cu care veţi efectua deplasarea, societatea pe numele căreia este înregistrat acesta, numele şi numărul de telefon mobil al şoferului. În cazul vehiculelor de persoane, numai mărcile din grupul Renault (Dacia, Renault şi Nissan) pot avea acces pe platforma de la Mioveni. Totodată, vehiculele trebuie să fie înmatriculate pe persoană juridică.

Vestimentaţia vizitatorilor trebuie să fie una decentă, adaptată pe cât posibil mediului industrial (îmbrăcămintea să nu cuprindă pantalon scurt/ şort, maiou, fustă scurtă, iar încălţămintea să nu fie cu tocuri înalte sau papuci/ şlapi)."

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • Presupunand ca indicatia de consum mediu e corecta, da, e usor de facut calculul, dar l-am prins ca afiseaza eronat cu ~ 0.7L/100km x 500km => 3,5 L eroare. Intrebarea se referea insa la o informatie utila cum as putea din diagnoza(mai exact pe unde sa caut) sa afisez aceasta informatie mult mai utila pt. mine decat consum instant.
    • @Stef13, daca iti mai amintesti, care din setarile de Clock le-ai folosit: - Clock displayed from CAN / RTC OFF - Clock displayed / Not Set / RTC ON - Clock displayed and Set / RTC ON Multumesc! Legat de resetare Oil change si Service Time, la Duster 2 , 2023, merge exact cum scrie in manual, folosind butoanele de pe volan, contact pus, motor oprit.
    • Traseu Bucuresti-Suceava (445 km) am avut consum 9.6 si costul a fost de 140 ron. Am mers mereu cu putin peste limita de viteza peste tot pe unde am prins. Imi pare rau ca nu am retinut viteza medie... Recomand acest site pentru a va calcula consumul: https://gps-online.webshow.ro/calculator-consum.html
    • Mai poti vedea si numarul de kilometri parcursi de la ultimul reset. Prin urmare, faci o impartire simpla si ai aflat ce te intereseaza.
    • Pt. ca se pare ca e mai simplu din butoane... "Duster2 (also Sandero3/Logan3/Jogger?): On the Duster2, all parameters are in the speedometer (Cluster_L1_L2) under Ecrans Configuration, Conf Entretien. As with Gen. 2, you can set eight values: interval and remaining days/km for both oil changes (Vidange) and maintenance (Révision). Resetting the counters to their initial values is more complicated (select the Oil drain reset or Service reset function from the RoutineIdentifierList and execute the routine using the Oil DRAIN RESET Exec button. It seems to be easier to reset the values in the on-board computer menu." Sursa
×
×
  • Creează nouă...