Sari la conținut

Stabilitate Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 64
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pentru a nu mai fi OFF TOPIC... am mutat si utimul tau post dar si continuarea mea aici

Prudenta este cuvantul de ordine iar in cartea tehnica scrie clar(pe la zona de descriere ABS/ESP) ca sistemele masinii nu inlocuiesc instinctul de supravietuire.

Chiar daca o sa trezesc zambete sau critici vehemente sfatul meu si apelul meu este in sensul respectarii regulilor de circulatie, a vitezei legale, a indicatoarelor si semnalizarilor rutiere. Toate a

ma bag si eu in discutie.... asa ca am vazut ce discutati voi pe-aici...

Intrebarea mea MAXIMA este... De ce-ti trebuie un Duster, doar pentru a merge prin oras??? Nu e nici ft econom (la carburant) si nici foarte usor de parcat (fiind ceva mai mare). Doar pentru drumuri de gen Transfagarasan sau Transalpina? De ce n-ar fi... La Schi pe Muntele Mic... sau in Austria! Cred c-ai sa ramai mut la cum se descurca un 4x4 la munte... pe zapada!

Vrei un Duster... sa faci drifturi???

@Dule... Ca sa-ti fuga "curu", tre'sa te dai cu el pe gheata... cu "curu". Daca vorbesti despre "Sa-ti fuga spatele masinii...", aici e o problema mult mai complexa! Spatele masinii iese de pe trasa.. daca intrii tare dar, cred c-ar trebui sa fi vazut pana acum ca Dusterul nu este o masina cu centrul de greutate foarte jos si... ca nu este o masina pentru sport "de viteza" sau "de drifturi"! Dupa cum si @TudorAB07XWZ spune, este un mijloc de satisfactie muuult mai placuta!

In materie de stabilitate... Dusterul 4x4 sta foarte bine la acest capitol si pe drum umed, si cu zapada dar... si uscat... si... NU prea derapeaza!

Am spus si eu asta doar daca vrei sa stii pentru ce-ti iei o masina...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...