Sari la conținut

Postări Recomandate

Dacia se duce la Geneva cu niste modificari. Aplicabile pe mai multe modele, echiparea sau cum o chema-o se numeste SUMMIT.

La Duster inteleg ca apar si neshte jante ce se numesc CYCLADES...

dacia-rupe-monotonia-din-gama-cu-noua-editie-bcc55429fbb984388e-940-0-1-95-1.jpg

LE: astia au stiut ca am io Summit, de acolo numele. Doar ca al meu e facut de Traxxas, da' se pupa ele cumva :))

Editat de mugur
  • Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Recall pe ceva traversa. Nu prea are nimic cu motorul. Spune doar ceva de niste suruburi ce nu au fost stranse chiar bine.

Si la noi au fost recall-uri pe diferite probleme, imi amintesc de exemplu de cel referitor la arcurile spate la 4x2.

Deci, unde e legatura cu ce reclami tu?

Editat de DonQuijote
Link spre post

Nu vreau sa demonstrez nimic. Pur si simplu am demonstrat ceea ce cu 2-3 posturi anterioare am spus. Iar in ceea ce priveste motorul nu am nimic de demonstrat, aceste semnalari de recall, fiind aici un topic de discutii generale, pur si simplu le mentionez ca exista. Nimic altceva.

Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...