Sari la conținut

Duster 1.5 DCI Laureate 4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 122
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asa vreme sa tot fie. Fericire maximă!

Dupa o mica si palpitanta aventura prin namolul de dupa atata ploaie, sotia si masina s-au murdarit "putin" )

Iata si o vedere de ansamblu. Imi place cum se vede stopul rosu in combinație cu franele rosii . Negru nu s-ar vedea deloc, iar galben nu ar fi decat o culoare in plus, deci mai aproape de kitsch

Posted Images

Este adevarat ca gusturile nu se discuta, insa acesta este un forum si mi-am exprimat parerea. Nu trebuie sa o luati in nume de rau :)

Pur si simplu mi-a adus in minte imaginea unor pustani de cartier care acum cativa ani erau intr-o parcare si vopseau etrierii unui Golf 5 negru in rosu, probabil de acolo mi-a venit gandul. Basca ca ascultau Salam in blana, poate de acolo partea cu coca.

Cu siguranta cand o sa imi vina masina o sa ii fac si eu niste schimbari care pot lasa impresii amare, vom vedea :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Zilele trecute am mai rezolvat o dambla de-a mea pe la maşinuța:

Cam ce resurse a necesitat (durată de timp, spaţiu închis, etc.)?

De asemenea subscriu ideii avansate de DonQuijote şi votez extrem de subiectiv pentru negru.

Editat de Squirrel
Link spre post

O solutie de curatat inainte de vopsire: eu am folosit feruginol ca aveam demult si spray cu vopsea. Ca timp...cam 1 ora de roata pentru ca dupa feruginol trebuie sa stai vreo 20 de minute ca sa actioneze si daca dai mai multe straturi mai stai sa se usuce putin, ii mai dai iar si tot asa. Plus ca mai trebuie sa dai si cu o perie de sarma sau ceva de genul asta inainte de feruginol...actiunea ar trebui facuta afară pentru ca inauntru cam inhalezi de la spray si se usuca mai greu.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...