Sari la conținut

Duster 1.5 DCI Laureate 4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 122
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asa vreme sa tot fie. Fericire maximă!

Dupa o mica si palpitanta aventura prin namolul de dupa atata ploaie, sotia si masina s-au murdarit "putin" )

Iata si o vedere de ansamblu. Imi place cum se vede stopul rosu in combinație cu franele rosii . Negru nu s-ar vedea deloc, iar galben nu ar fi decat o culoare in plus, deci mai aproape de kitsch

Posted Images

@dr_dumi definește coca style :) sunt suficient de matur încât sa nu ma supăr :). @DonQuijote fosta masina are 3 ani de cand le-am vopsit si arata in continuare OK.

Editat de MikePop
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare gresit sa judeci o masina dupa posesorul ei. Mai rau, sa generalizezi o intreaga categorie de soferi in functie de masina care o conduc (pare ceva similar cu rasismul: ai BMW deci clar esti mai prost ca toti restul). De exemplu: multa lume zice ca X6 e o masina urata fiindca "e de cocalari". Mie mi se pare ca e o masina foarte frumoasa, doar ca vedem frecvent tot felul de maimute in ele. Asta e, masina nu are nici o vina.

Corect ar fi sa spui ca nu-ti plac franele rosii pentru ca strica aspectul general al masinii, sau ca ies in evidenta mai mult decat ar trebui, sau ca ti se pare nepotrivit ca o masina de teren sa aiba etrierii rosii, etc... Adica argumente neutre, care sa nu discrimineze posesorul si eventual sa-l insulte.

Pana la urma tine de preferinte si e normal ca unora sa nu le placa. Nici mie nu-mi plac masinile albe. Dar asta nu are nici o legatura cu soferii lor si nu consider ca daca cineva isi ia o masina alba inseamna ca e cocalar sau are vre-o problema.

In fine. Imi plac franele rosii care si le-a facut MikePop, banuiesc ca dau bine in combinatie cu culoarea masinii. Poate primim si o poza de ansamblu :)

Link spre post

Sunt gusturi si gusturi... Nu va aprindeti in discutii care pot degenera! Si... incercati sa nu faceti afirmatii care pot jigni

Gusturile nu se discuta!

Pe scurt, este vorba despre faptul ca lui @dr_dumi nu-i plac dar lui @MikePop (si mie) ii plac rosii.

Daca facem o mica analiza... sunt multi producatori care fac aceste elemente gata colorate... Totul depinde din ce unghi privesti.

@ToranagaSama... eu am luat spray special pentru etrieri de la Hornbach. Au mai multe culori (da' eu am pitici cu rosu... ca seamana mai bine cu Brembo ;) )

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...