Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Am si eu o intrebare, pana la urma cum a iesit Cucu din groapa? Ca am vazut doar incercari nereusite pe filmul lui masiu. L-a troliat cineva?

Nu l-a troliat nimeni... dar l-am ajutat cu o sufa scurta sa se agate de mine si sa iasa... putin tras (nu a fost nevoie de prea mult tras caci a iesit repede)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Domnilor, pentru "carcotasi" am traseul integral filmat cu camera de trafic, e si filmul lui @masiu, dar nu trebuie sa ne justificam in fata nimanui, are dreptate @tudor, sa creada ce vor, suntem aici destui care pot confirma.

O sa fac si eu o selectie video a traseului, dar o sa dureze un pic, sunt 51 de clipuri de cate 5 min. in total au 12,5 GB.

Link spre post

Salutari..din nou,

Acum ca, euforia participantilor a mai scazut(sper..!?), as vrea sa imi expun si eu un punct de vedere legat de aceasta intalnire, mai cu seama, pentru ca a fost prima la care am participat.

In primul rand tot respectul pentru munca pe care au depus-o organizatorii; nu este un lucru usor sa organizezi aproximativ 70 persoane si vreo 35 de masini, la care se adauga inspectarea traseului, a locurilor de cazare etc. etc....

Atmosfera a fost senzationala, oamenii au fost foarte amabili...ce mai...superb.

Prezenta echipajului de la Duster 4x4, a fost impresionanta, cel putin pentru mine.

Un singur aspect as dori sa-l discut...cu aprobarea @adminilor, as dori sa stiu, daca s-ar putea initia pentru urmatoarele intalniri, o campanie prin care sa adunam mai multi participanti cu 4x2. Da, sunt putin subiectiv....dar este un produs din gama Duster, iar atata timp cat se numeste club Duster ar fi bine sa fie implicati si acesti oameni. Daca se doreste, eu ma ofer voluntar pentru a ajuta...la orice.

Eu am mai intrebat si am ajuns la concluzia, ca foarte putini posesori de 4x2 vin, atentie vin, dar nu se mai intorc. Poate ii sperie traseul sau poate se simt cumva..stanjeniti. Nu a fost cazul meu. Eu o sa mai vin si cu 4x1 :)

Este un semn de intrebare.

Am putea crea o serie de 4x2, care s-ar duce pe un alt traseu. Ar fi suficient si patru masini...Trasee sunt, iar varianta 4x2, le poate parcurge cu brio.

Stiu ca este o munca mai mare, care implica o echipa organizatorica mai numeroasa si energie mai multa, dar scopul este sa crestem prin diversitate si complexitate.

Multumesc pentru tot!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...