Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

Cand dai sa postezi apesi pe "More Reply Options" si acolo ai optiunea de "Attach Files" :)

Cand dai sa postezi apesi pe "More Reply Options" si acolo ai optiunea de "Attach Files" :)

Multumesc! Cred ca am nimerit cumva.
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Salutare si... bine v-am regasit!

Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut:

http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html

Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diverse zone de desfasurare si diverse situatii (dar asta mai dureaza caci, tre' sa le fac o selectie)

Si... tot pe aceasta cale as dori ca cei care ai participat la eveniment sa-si exprime aici, in vazul tuturor, parerea despre traseul cu roadbook de sambata. Nu de alta... dar as dori sa-mi iau injuraturile (sau laudele, daca e cazul) in direct de la cei implicati. Cu ocazia asta am avea si noi un feedback despre cum ne-a iesit traseul.

Va multumesc pentru participare si sper ca "TOTUL E BINE, CAND SE TERMINA CU BINE"

Link spre post

Din punctul meu de vedere traseul a fost un pic mai solicitant decat ma asteptam, dar pentru acest aspect dam vina pe ploile din ultimele saptamani. In rest eu zic ca a fost bine. Interesanta ideea cu roadbook-u, daca eram si noi mai experimentati probabil ca ar fi fost si mai bine :), si poate mai multe semne pe traseu ar fi fost mult mai apreciate. Traseul cu multe surprize, si ne-a tinut in suspans toti cei 31-32 de km cand cautam in disperare cele 6 checkpointuri si ele nu ieseau la socoteala, dar banuiesc ca asta era una din surprize :nuke:

In rest numai de bine :yes:

Astept cu interes urmatoarea iesire la off-road dar si urmatoarea Intalnire nationala.

Link spre post

@danielcojocar, nu cred ca e cazul de injuraturi pentru ca nu stiati cu doua luni in urma ca va ploua asa de mult si ca se vor forma sleauri de noroi si ca dusterul va face fata cu brio ;-)

In schimb un sfat pot sa va dau, si aici ma refer la faptul ca in viitor sa aveti in vedere si o a doua varianta pentru astfel de situatii. Masinile au fost solicitate la maxim si cred ca a fost o experienta de neuitat atat pentru masini cat si pentru noi pentru ca am realizat cu totii ca dusterul poate iesi din orice situatii, fie zapada sau mocirla...

Stiu ca este greu sa gasim trasee asemanatoare pentru standard si MT dar sunt sigur ca pe viitor veti gasi solutii la toate problemele.

Eu unul am ramas placut impresionat de traseu si cu ocazia asta multumesc organizatorilor.

Sper ca cei care au venit pentru prima data sa mai revina la astfel de intalniri chiar daca la final am "citit" pe fetele unora ca erau cam "obositi" din cauza traseului greu.

Sper sa mai avem parte de astfel de experiente dar fara evenimente care sa aduca stricaciuni masinilor.

Ca si probleme la masina pot sa spun ca am scapat doar cu muuuuuulta iarba si noroi pe dedesubt si la motor, pana la un cauciuc pe spate si ceva probleme la directie. Cand fac revizia peste cateva zile am sa va tin la curent cu evetualele probleme aparute.

Sa ne auzim si ne vedem cat mai curand.

PS: am sa fac si un fimulet cu traseul vazut din masina, atat cat am avut timp sa apas pe buton ;-)

Link spre post

.

Ca si probleme la masina pot sa spun ca am scapat doar cu muuuuuulta iarba si noroi pe dedesubt si la motor, pana la un cauciuc pe spate si ceva probleme la directie. Cand fac revizia peste cateva zile am sa va tin la curent cu evetualele probleme aparute.

Problemele la directie iti vor fi subliniate la revizie de genul... spala rotile si nu mai tremura... caci cele 2 kg de noroi din roti, cu siguranta iti dau trepidatii.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...