Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

Dragi Colegi Dusteristi,

Au inceput pregatirile pentru organizarea celei de-a cincea editii a Intalnirii noastre!

Venim cu acest anunt pentru ca fiecare sa-si faca calculele si sa-si rezerve din timp acel week-end. Totodata, va invitam sa raspundeti la intrebarea din sondajul atasat acestui topic daca veti participa sau nu la Intalnire.

Sunt in lucru atat programul intalnirii cat si stabilirea locatiei exacte (ea va fi undeva relativ in centrul tarii pentru a putea fi accesibila din cat mai multe zone ale tarii si... in acelasi timp, sa avem la dispozitie un teren atat pentru cei curajosi cat si pentru cei care abia acum vor invata ce face acest minunat Duster). In scurt termen vom anunta oficial si locatia exacta si cateva din surprizele ce vor fi la acest eveniment.

Organizatori: Asociatia CLUB DUSTER si forumduster.ro

Invitam pe cine doreste sa ni se alature si sa devina sponsori/parteneri la acest eveniment!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

.......... subscriu si eu ..............

--------------------------------

O idee : sa lipim "Cea mai lunga coloana de Dustere pe Transfagarasan" de IND V, desi conform celor gasite pe net:

"Transfagarasanul este închis în perioada 1 noiembrie 2012 - 30 iunie 2013 pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Arges) si kilometrul 130,8 (Bâlea Cascada – jud. Sibiu).

DN 7C - Transfagarasan ramâne în continuare deschis circulatiei publice pe urmatoarele sectoare:

- Jud. Arges - din localitatea Bascov pâna la Piscu Negru (km. 104);

- Jud. Sibiu - de la intersectia cu DN 1 (km. 151 + 955) pâna la Cabana Bâlea Cascada (km. 130+800)".

Daca ne-ar ajuta vremea, poate s-ar deschide mai devreme.

Link spre post

@denon - este buna ideea ta insa pt IND5 si asa sunt necesare resurse organizatorice serioase pt zona definita, iar in 2 -3 zile este greu sa "lipim" si caravana pe Transfagarasan.

O coloana de masini se deplaseaza mult mai incet de cat 2-3 si nu avem timpul necesar, insa ideea ta s-a notat.

Link spre post

@admin, am gasit propunerea pe forum postata cam acum 2 ani de @dusty, eu n-am facut decat s-o repun pe tapet.

Intr-adevar, pentru un asemenea eveniment e nevoie de pregatiri, daca se va face, va fi un eveniment independent si de preferinta intre 1 iulie - 1 octombrie, cand e complet deschis Transfagarasanul.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...