Sari la conținut

Filtru habitaclu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Filtru polen e mai ieftin aici : http://www.piese-autonext.ro/filtru-habitaclu-dacia-renault-8201370532

Confirm ca am filtru de polen cu carbon de la colegul @PLANETARA si s-a potrivit din prima in locul celui normal.

Daniel, aici am gasit. Cred ca aceeasi persoana vinde si pe foumul daciaclub.

Posted Images

E exact la fel.

Si cu ocazia asta sa-i adresez si o intrebare lui torquemada .

Sa intelegem ca filtrul de logan1, nu se potriveste la duster din cauza ca cei de la renault le-a dat alte coduri .

P.s.

Vezi ca acel cod 532 in coada pe langa clio3, modus, twingo si wind mai se potiveste si pe la micra si note, dar defapt astea sunt nissan si nu ai acces la baza lor de date...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Conform dialogys( de reprezentanță) acel cod nu figurează pe X79 phX, că se potrivește e altceva - oricum depinde de cutia aerotermei montate pe mașină.

Unii colegi au nevoie de coduri, pentru a cumpăra (de la tine sau din altă parte) și nu au timp/ cum/ chef să facă experimente( cu "se potrivește") pe pielea, timpul și banii lor.

Link spre post

Doar codul cu 23r este deosebit pt ca vine fara rama si chiar mi se pare ok avand in vedere ca are un plactic cu suruburi care etanseaza acea gaura.

Am sa fac masuratori sa se vada ca nu e nici o diferenta intre aceste coduri schimbate

Poate posibil vreo diferenta de 1-2 mm - si nu prea conteaza.

Link spre post
  • 1 month later...

am ramas dator cu masuratoarea si dupa cum banuiam e diferenta de 1 mm.

deja suntem obisnuiti cu matrapaslacurile renault care schimba coduri si scumpesc reperul

am dat filtrul la cativa colegi asa ca ... traiasca nissan micra si varu' modus :)))

Link spre post
  • 4 weeks later...

Filtru habitaclu interior cu carbon activ de origine 70 lei, schimbandu-l pe cel simplu, nu am observat cine stie ce imbunatatire, gazele de esapament am avut ocazia sa le simt si cu filtrul cu carbon. Acum depinde ce ai in fata, daca ai o soba de Wv atunci iti trebuiesc vreo 3 filtre cu carbon sa faca fata.

Link spre post

Am avut si eu aceeasi dilemă. Așa că, fiind accesibile la preț, am alternat filtru de polen simplu cu cel cu carbon din 5000 in 5000 de km. Personal, nu am simțit nicio diferență. Vizual, cel cu carbon este mai dens. Deci, teoretic, filtreaza mai bine. Dar repet, am simțit in continuare fumul mașinilor si orice altceva venit de afară. Ba mai mult decât atât, parbrizul se abureste enervant de repede iarna cand am filtrul cu carbon. L-am schimbat din nou cu unul simplu si mai urmaresc acest fenomen.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...