Sari la conținut

Cu Dusterul prin Germania, Alpii austrieci si elvetieni

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deschid si eu acest topic cu excursia facuta in 2012 cu Dusterul (cu cortul pe masina) prin Austria, Germania si Elvetia.

Vigneta austriaca o poti lipi doar sub oglinda sau in stanga sus. este desenat si pe vigneta. Cat despre campiguri, ai o multitudine de optiuni. te poti duce la campinguri speciale de tineret unde cei

In Slovacia pentru mers pe autostrazi trebuie vigneta:   "Taxele pentru autostrăzi se plătesc sub forma vignetelor, care se lipesc pe parbrizul maşinii. Aceste vignete se pot cumpăra de la fiecare p

Posted Images

Si inca ceva sa nu uit....daca vrei sa stai in camping, este bine sa te uiti pe planurile lor postate pe internet, in cazul in care vei ajunge de joi enetual vineri.Sa nu ai neplacuta surpriza sa nugasesti loc.te poti uita pe infocamp.de sau. ro si cu triptadvisor te orientezi ce poti vizita in zona campingului.Eu tocma sunt in turul Germaniei si sunt intr-un camping.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pana la urmă plecam mâine într-un mic roadtrip prin Ungaria Austria și Germania, și este un aspect pe care nu l-am luat în calcul și nu știu cum este reglementat. Am voie cu stația pe mașină în țările astea? Apreciez răspunsul vostru.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Ai voie daca nu depaseste 4W statia in emisie. Ungurii te cauta la puterea statiei.Monteaza o antena izotropa si daca depaseste putera nu-ti fac nimic. Dar cu o bormasina iti dau o gaura prin mijlocul ei. Atat.

Link spre post

Poza cu suportul de bicicleta e geniala pentru ca in poza se vede si un semn de INTERZIS pentru biciclete :)

Coincidenta, evident, nu ?

Cat despre Aplii Austrieci, eu am mers in urma cu 2 sapt pe grindina intre Italia si Austria - dinspre Udine spre Graz...

Se pare ca am fost inconstient pt ca grindina ar fi putut deveni mai mare si ar fi ciuruit masina. Am aflat asta ulterior, de la unii care mi-au explicat de ce au tras pe dreapta....

Asa ca aviz amatorilor, mai bine pe dreapta cu intarziere decat ca nebunul si inconstientul de mine, care puteam pleca cu tabla valurita, eventual si fara geamuri....

Drum bun !

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...