Sari la conținut

Cu Dusterul prin Germania, Alpii austrieci si elvetieni

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deschid si eu acest topic cu excursia facuta in 2012 cu Dusterul (cu cortul pe masina) prin Austria, Germania si Elvetia.

Vigneta austriaca o poti lipi doar sub oglinda sau in stanga sus. este desenat si pe vigneta. Cat despre campiguri, ai o multitudine de optiuni. te poti duce la campinguri speciale de tineret unde cei

In Slovacia pentru mers pe autostrazi trebuie vigneta:   "Taxele pentru autostrăzi se plătesc sub forma vignetelor, care se lipesc pe parbrizul maşinii. Aceste vignete se pot cumpăra de la fiecare p

Posted Images

Pregătiți de aventura. A trebuit sa mai închiriem un suport de biciclete pt excursia asta. O sa fie un adevărat test de enduranta, 4 persoane cu bagaje (a trebuit sa desființez blatul de deasupra portbagajului ca sa încapă toate bagajele ) + 4 biciclete. Cel mai vestic punct am aflat acum, va fi Strasbourg.

post-2381-14388816087684_thumb.jpg

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vigneta austriaca o poti lipi doar sub oglinda sau in stanga sus. este desenat si pe vigneta. Cat despre campiguri, ai o multitudine de optiuni. te poti duce la campinguri speciale de tineret unde cei de acolo se distreaza, fumeaza jointuri, asculta muzica la maxim pana la 2 noaptea si este maiieftin ca la un camping de 3 stele. Ma refer la Campingwiese. Ca si cum ar fi in camp, Dar sunt totusi amenajate cu bai si bucatarii foarte curate. Din pacate te va costa orice alta optiune acolo, 50 centi un dus de 3 min, , sau masina de spalat, probabil si o cautiune pe care o recuperezi la plecare daca totul e OK.2 persoane te va costa cam 20 euro pe zi

Campingurile mai de lux, te va costa max 30 pe zi dar ai curent electric si Wlan inclus, inclusiv parcarea gratis langa cort. Mare diferenta nu este. tesfatuiesc sa nu cumeri mai nimic din campiguri ca au preturi triple. Orasele in Germania sunt unul langa altul, la fel si centrele comerciale, la cativa km unul de altul.

Editat de bmcpst
Link spre post

Dar oare o mai trebui sa mai adaug ceva la suportul asta gen ochi de pisica, sa nu aibe motiv politia sa se ia de mine? Adică mă refer ca stopurile nu sunt obstrucționate, dar acuma mi-am dat seama sa nu se lege neamțu de mine?

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...