Sari la conținut

Top 10 cele mai vandute SUV-uri compacte in Europa

Postări Recomandate

Conform promotor.ro

1 - Nissan Qashqai: 218.755 (+1%)

2 - Volkswagen Tiguan: 156.662 (+33%)

3 - Dacia Duster: 111.504 (-21%)

4 - Nissan Juke: 105.371 (-1%)

5 - Hyundai ix35: 94.038 (+26%)

6 - Kia Sportage: 88.562 (+31%)

7 - Audi Q3: 72.424 (--)

8 - BMW X3: 71.426 (+18%)

9 - BMW X1: 64.773 (-22%)

10 - Ford Kuga: 63.092 (-8%)

Sursa: http://www.promotor....e-10567950/pag6

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu la noi in afara Dusterul are cautare destul de mare si m-as mira sa aibe o scadere de 21% dar nu sunt vreun expert in domeniu si poate chiar asa sta treaba.

Printre altele si la noi Dusterul este o masina destul de cautata si la care nu renunta multi dintre cei care au deja drept dovada numarul mic de Dustere SH din ultimul an(ma raportez la siteurile cu anunturi auto ca restul masinilor vandute fara ajutorul acelor siteuri nu am de unde sa le numar :) )

Link spre post

dusterul nu este asa de stabil pe sosea, ma refer la directie, nu are servo-directie asistata;

la viteze mai mari, 90-100, si daca drumul este cu mici denivelari, este mai greu de condus, devine obositor, mai ales prin romanica noastra.

in rest este ok; asta este motivul pt care as fi dorit altceva, gen tiguan; nici mie nu-mi place cum arata tiguanul, dar este mai stabil in astfel de situatii.

Link spre post

Daca Dusterul ti se pare instabil la viteze mari pe drum cu denivelari, incearca niste masini straine pe astfel de drumuri. (ca stabilitate mi se pare peste Logan, care si ala pe drumuri cu gropi si denivelari mergea foarte bine)

așa aș fi răspuns și eu dacă eram în locul tău, însă este o realitate, pentru mine, această instabilitate. (este mult mai stabila fata de logan).

am scris pentru că mă lovesc de acest lucru, și nu este din răutate sau dispreț față de duster.

Link spre post

dusterul nu este asa de stabil pe sosea, ma refer la directie, nu are servo-directie asistata;

la viteze mai mari, 90-100, si daca drumul este cu mici denivelari, este mai greu de condus, devine obositor, mai ales prin romanica noastra.

in rest este ok; asta este motivul pt care as fi dorit altceva, gen tiguan; nici mie nu-mi place cum arata tiguanul, dar este mai stabil in astfel de situatii.

Are directie asistata dar nu progresiva fct de viteza...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...