Sari la conținut

Postări Recomandate

salut!

Tot vad ca oferta sh de dustere tot creste. Ma intreb de ce. Nu cred ca sunt asa de multi romani care sa cumpere o masina de aprox 15000 euro sa o tina doi ani apoi sa o vanda doar pentru placerea de a avea miros de cauciuc nou in masina. Eu in general am vazut numai pareri de bine despre duster. Mie personal imi place mult (chiar strang bani pentru ea). Pe de alta parte ma gandesc ca cei care vand ori au probleme tehnice ori nu le place. Dar daca nu le place nu au vazut de la inceput? Sau ce ar fi asa de rau la masina incat sa o vinzi dupa doar un an sau 2?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

cred ca e o evolutie fireasca a lucrurilor.s au cumparat multe, apar pe piata de sh tot mai multe.nu e un indicator al faptului ca ar fi bune sau rele , ca masini. vezi cate masini audi a4 sunt la van

Probabil sunt si unii care credeau ca stiu ce cumpara si au constatat ca masina nu li se adreseaza. Pana acum am sesizat 2 colegi de forum cam dezamagiti dupa ce, initial, abia asteptau sa le fie li

cred ca e o evolutie fireasca a lucrurilor.s au cumparat multe, apar pe piata de sh tot mai multe.nu e un indicator al faptului ca ar fi bune sau rele , ca masini. vezi cate masini audi a4 sunt la vanzare.asta inseamna ca or fi si rele?! sau orice alta marca. la polul opus ,ca si comparatie ,vezi masinile alea chinezesti, hoover.sau vandut 5 de noi, sint la vanzare 6 :frantics:

Link spre post

ar mai putea fi o varianta: pun acum la vanzare masina pentru ca vreau sa o dau si sa iau Dusterul cu face lift care urmeaza sa apara insa daca as vinde-o dupa ce apare acesta e posibil ca multi sa doreasca sa faca aceasta schimbare si sa se mareasca brusc oferta in piata si implicit sa nu se mai obtina un pret asa bun ca acum...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...