Sari la conținut

Presiune in pneuri

Postări Recomandate

Vreau sa va intreb ce presiune aveti in pneuri. La cumparare mi-au spus ca pneurile sunt cu 2.2 la livrare dar cand am pus cauciucuri de iarna si m-au intrebat ce presiune sa le bage m-am uitat pe usa si scria ca presiunea trebuie sa fie de 2.0. S-au mirat cei de la atelier (spuneau ca e cam mica) dar au lasat 2 fix cum le-am spus.

Pe de alta parte, la toate masinile pe care le-am avut presiunea din pneuri era de 2.2.

Ce e sigur ca dupa operatiune consumul s-a dus in sus cu vreo juma de litru.

deci 2 fix sau 2,2?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cred ca ce e scris pe usa e ok. la masina ce am avut o inainte de duster ( mai grea cu aprox 100 kg )aveam presiunea in pneuri de 2,2.e drept ca avea mai multe valori ale presiunii in functie de nr de persoane si greutatea bagajelor.e doar o parere, nu s a mirat nimeni pana acum.

Link spre post

eu merg cu 1,8.... pentru ca merg mult cu ea in off si asa trebuie (1,6-1,8) insa se simte super masina! astfel protejezi toate articulatiile, directie, etc... insa in compensare ies si banii din buzunar la combustibil (e consum mai mare)! :)

in mod normal, un 2-2,1 pe sosele bune, e foarte ok pentru consum si viteza. insa faceti presiunea cu anvelopele reci si nu dupa ce ati mers cu ea si s-a dilatat aerul din interior din cauza incalzirii!

Link spre post
  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...