Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Functioneaza excelent incalzirea, recomand cu incredere, atat kitul, cat si "montatorul", un om cum rar gasesti in zilele noastre !!!

E buna incalzirea si vara ca o dai la maxim iar cand iesi din masina zici ca- ok afara...chiar daca-i vipie .

Baiat de nota 10, m-a instruit prin telefon cum sa-mi montez singur incalzirea.

Posted Images

Up si de la mine.

La Duster am deja incalzirea in scaune asa ca nu despre asta e vorba in cele ce urmeaza.

Daniel, am si eu o husa dintr-asta cu rezistenta pentru incalzire. Dar trebuie sa o pun pe o masina mai veche, pe sub tapiterie - deci nici poveste de butoane frumoase, carenaje etc.

Prima husa am pus-o in urma cu vreo 2-3 ani - si am nimerit cumva firele. Dar acum nu mai stiu cum sa o pun pe a doua - intrucat circuitul husei vine cu tot cu iesire catre intrerupator - iar eu va trebui sa desfiintez intrerupatorul ca eu oricum am alt intrerupator ce va activa incalzirea.

Cum tai firele ca sa fac legaturile ? Parca unele sunt negre, altele cu ceva galben...

Multumesc anticipat,

Stefan

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intrebare: in timp rezistena de incalzire nu se rupe sau intinde? Sezutul si spatarul scaunului sint din burete care se deformeaza, rezistenta, daca este pe un suport elastic, ar trebui sa fie si ea elastica.Scaunul este la fel de "confortabil" dupa montaj?

Link spre post

Intrebare: in timp rezistena de incalzire nu se rupe sau intinde? Sezutul si spatarul scaunului sint din burete care se deformeaza, rezistenta, daca este pe un suport elastic, ar trebui sa fie si ea elastica.Scaunul este la fel de "confortabil" dupa montaj?

Incep cu sfarsitul:

Da, scaunul este la fel de confortabil si dupa montaj! Nu se simte absolut nimic!

Daca stai si analizezi pozele facute de-a lungul timpului si postate aici, ai sa vezi cum arata tot sistemul ce se monteaza. Rezistenta este pusa in interiorul unui material ce permite deformari. Este exact acelasi sistem care se foloseste dintotdeauna pe orice tip de incalzire in scaune.

Link spre post

Rezistenta este pusa in interiorul unui material ce permite deformari. Este exact acelasi sistem care se foloseste dintotdeauna pe orice tip de incalzire in scaune.

Adica rezistenta este dintr-un material elastic si se deformeaza odata cu acea teca in care este montata

Link spre post

Adica rezistenta este dintr-un material elastic si se deformeaza odata cu acea teca in care este montata

Adica... rezistenta este dintr-un material metalic (fir de cupru) si este cusut pe un material (gen pasla).

Dar cred ca acest capitol de cum este construita o instalatie de incalzire in scaune nu este chiar asa de imortanta!

Important este ceea ce ai si intrebat... daca nu incomodeaza, daca nu se rupe, daca este elastica, daca are siguranta, daca are termostat etc. Raspunsul este DA pentru toate

Link spre post

Up si de la mine.

La Duster am deja incalzirea in scaune asa ca nu despre asta e vorba in cele ce urmeaza.

Daniel, am si eu o husa dintr-asta cu rezistenta pentru incalzire. Dar trebuie sa o pun pe o masina mai veche, pe sub tapiterie - deci nici poveste de butoane frumoase, carenaje etc.

Prima husa am pus-o in urma cu vreo 2-3 ani - si am nimerit cumva firele. Dar acum nu mai stiu cum sa o pun pe a doua - intrucat circuitul husei vine cu tot cu iesire catre intrerupator - iar eu va trebui sa desfiintez intrerupatorul ca eu oricum am alt intrerupator ce va activa incalzirea.

Cum tai firele ca sa fac legaturile ? Parca unele sunt negre, altele cu ceva galben...

Multumesc anticipat,

Stefan

Marinel, ca o completare la ce a spus colegul Daniel Cojocar (caruia pe aceasta cale ii multumesc), rezistenta este serpuita pe acea plasa din pricina aceasta suporta deformare. Daca era intinsa atunci se rupea.

Stefan, firul galben e de plus, cel negru de minus. Spor!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...