Sari la conținut

Dusterul meu in imagini

Postări Recomandate

arata bine(ca orice duster.... ;-) ). ce proiectoare ai? ( montaj)..... si ce anvelope?

multumesc

Salut,

Cauciucurile sant Bridgestone Blizzak iar proiectoarele Wesem. montajul este realizat in service-ul din Ploiesti si este foarte simplu. Au dat bara si masca jos, au prins 2 platbandede pe niste bare existente pe masina si au scos capetele platbandelor prin grila. Cat despre partea electrica , sant legate la un buton cu 3 pozitii. pe prima pozitie ,functioneaza pe faza mare, a doua pozitie sant nule, iar a treia se aprind separat de restul luminiilor.

Am dat pe proiectoare 150 RON pe bucata + 150 RON montajul.

Cu stima,

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 955
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Și prima mea ieșire din țară.... Bulgaria!!!   Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk    

In padurea bavareza 04 01 2015

Sa ma laud si eu cu achizitia mea care astazi a implinit o saptamana  

Posted Images

salut,

acum 2 zile am intrat si eu in posesia unui duster prestige 4x4 dci 110 cp, blanc glacier, pack piele,pack look dark angel.am optat pentru varianta de top.sper sa fi facut o alegere corecta, asta tinand seama de faptul ca din 2003 pana in 2012 am avut 2 masini din gama audi,ambele pe motorizarea diesel,ambele luate de noi.probabil o sa va intrebati de ce duster.pai ar fi mai multe motive:

nu gaseam nimic din gama audi la ce bani imi propusesem eu sa dau in anul 2012 pe o masina

mi a placut dusterul si culmea,avand audi am fost in 2011 de 2 ori la drive test cu duster(unii colegi se distrau copios)

acum ceva timp m am mutat la casa si distanta ce o parcurg din oras e de 8 km pe un drum judetean f bun, dar iarna e ca iarna si m am gandit ca o masina 4x4 ar fi mai utila(voi vedea asta in timp)

Asa ca in urma cu o luna si jumatate dupa lungi cautari ,intrebari, forumuri,telefoane la cei ce au duster m am hotarat sa comand masina.deocamdata nu pot sa mi spun o parere despre masina ,poate doar impresii(si nu pot compara cele 2 marci ca nu ar avea sens).

nu mi plac stergatoarele, isi fac treaba ,dar dupa ce vor ceda astea le voi schimba,cred ca varianta cu valeo laguna 2 e buna;lipsa unui termometru,e ceva util.

atat deocamdata.am citit si pe acest forum multe pareri de la posesori de duster si pe aceasta cale , va multumesc.

toate bune.

Link spre post

Pot sa ne spui care e diferenta intre pack look-ul vechi si pack look dark angel? E vopsea crom satinat mai inchisa la coloare? Eventual sa ne pui si poze, cred ca esti primul cu acest pack nou disponibil.

Sa te bucuri se masina, multi km fara incidente!

Link spre post

multumesc. pack look dark angel cuprinde jante aliaj ce seamana cu inoxul satinat(tenta spre negru), oglinzi la fel ,praguri la fel ,spoilere fata si spate la fel.la interior partea ce cuprinde cd player, comenzile de ac cele de geamuri la fel ,manerele interioare de la usi la fel, si un inel pe volan aceeasi culoare. pai poate am sa atasez si poze.conditia e sa le fac.

Link spre post

Sa o stapanesti sanatos, poate ne vedem la intalnire :-).

as vrea sa vin ,mie imi place sibiul am petrecut in acest oras 3 ani. si cred ca si intalnirea ar fi faina. am si eu o intrebare,nevinovata: de ce nu ati hotarat sa faceti mai in vara (sa fie mai cald)?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...