Sari la conținut

Dusterul meu in imagini

Postări Recomandate

Salut.Mare parte din piese inclusiv temporizatorul au fost comandate de pe un site german. Temporizatorul este VW. Daca vrei o sa desfac cutia din spate si iti dau codul. Faci doua click on off pe spate si voila ai temporizare, pe care eu la duster o vedeam necesara.

Centrala noua DRL montata, este mult mai bine facuta. arata ca un device profi cu carcasa din ABS negru, buton reglaj cu led pe mai multe pozitii, instalare pentru toate tipurile de masini. Avantajul ei este ca nu se incalzeste mai deloc si este foarte silentioasa in functionare comparativ cu cea a baiatului de la Bacau. Este achizitionata de pe clubaudi.ro.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 955
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Și prima mea ieșire din țară.... Bulgaria!!!   Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk    

In padurea bavareza 04 01 2015

Sa ma laud si eu cu achizitia mea care astazi a implinit o saptamana  

Posted Images

Masina a implinit cu greu 15000 km din cauza ca posesorul a stat fara permis 1 luna tocmai ca alearga prea tare. glumesc.

Totul ok pana acum, o singura problema am la blocul lumini care face un zgomot in plus la bracaj maxim stanga.

Intre timp am adaugat la masina :

- plafoniera spate

-modul comfort semnalizare blink x5

-suport telefon

-temporizator stergator spate

-senzor lumini Valeo cu functie AUTO

-modul DRL. Am incercat si un modul de la Hellcat. poate eu nu am fost norocos, al meu s-a ars. sunt pe piata insa solutii mult mai bune decat acela.

- xenon 4300 k care este absolut superb

- un set de gume de iarna Bridgestone LM80

Salut!

Te-am vazut de mai multe ori prin Militari (intre Afi si Plaza). Cand mai ajungi pe acolo da-mi un telefon, te rog. Sunt interesat de senzori si temporizare. Sau, daca esti liber in weekend zi-mi unde te gasesc.

Multumesc!

Daniel Vaduva | 0758326435

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...