Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Nu, am Duster tot 1,6l 16V 4x4 105 cai. La acceleratii e un pic mai "lenes" ca loganul din cauza cutiei cu 6 trepte de viteza, din care prima nu se foloseste numai in off road ca este scurta, dar are cuplu mare. Sincer nu e foarte mare diferenta, dar se simte putin.

La zgomot, e mai antifonat, dar nu stiu exact cu cat.... nu mi-am prea dat seama ca eu merg cu muzica tot timpul:)))

Cu cat ai mers maxim?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De viteza ai dreptate este mai mare cu 5-8% pe TdB fata de real dar la kilometraj inregistrat este exact pe dos...

Fa o proba pe acelasi traseu cu o alta masina fie ea si Logan si-o sa te lamuresti. :hairy:

Melcushorule ce nota ai luat la fizica?

Deci daca un vehicul se deplaseaza cu 100 km pe ora real (gps) si bordul indica 108 km pe ora se numeste ca bordul ne pacaleste cu 8 km pe ora nu? Deci facem in realitate mai putini km decat arata bordul sau ma insel eu? Daca facem in realitate mai putini km inseamna ca la un consum dat de bord de 10 l la 100 km noi de fapt, mergand mai putini km consumul real e mai mare pt ca cb inreg consumul de combustibil efectiv insa e raportat la un nr mai mare de km si da mai putin.

Aceasta diferenta vine de la diametrul rotii care daca il maresti cu un anumit nr de cm atunci bordul va indica atat km cat si viteza reala.

Daca nu ma crezi fa o proba intre 2 borne km la distanta de 10 km intre ele cu jurnalierul resetat la prima borna si spune-mi cat arata acesta cand treci prin dreptul celei de a 2 a borna. Ar trebui sa arate cu putin mai mult decat dist reala

Link spre post

Melcushorule ce nota ai luat la fizica?

Deci daca un vehicul se deplaseaza cu 100 km pe ora real (gps) si bordul indica 108 km pe ora se numeste ca bordul ne pacaleste cu 8 km pe ora nu? Deci facem in realitate mai putini km decat arata bordul sau ma insel eu? Daca facem in realitate mai putini km inseamna ca la un consum dat de bord de 10 l la 100 km noi de fapt, mergand mai putini km consumul real e mai mare pt ca cb inreg consumul de combustibil efectiv insa e raportat la un nr mai mare de km si da mai putin.

Aceasta diferenta vine de la diametrul rotii care daca il maresti cu un anumit nr de cm atunci bordul va indica atat km cat si viteza reala.

Daca nu ma crezi fa o proba intre 2 borne km la distanta de 10 km intre ele cu jurnalierul resetat la prima borna si spune-mi cat arata acesta cand treci prin dreptul celei de a 2 a borna. Ar trebui sa arate cu putin mai mult decat dist reala

Nu are rost sa ma lansez in tot fellul de demonstratii dar la o anvelopa standard( nu te miri ce alte dimensiuni gasite pe la Vitan) se intampla sa indice rulaj in TdB mai mic fata de real(asta la Duster )

Tu discutai de o alta anvelopa si eu de standard- de aici si confuzia noastra...mai discutam la IND5 sa nu omoram forumul... :hairy:

Link spre post

Buna ziua. As avea o intrebare. Cum se comporta la viteze mai mari? adica140-170...este mai silentios decat Loganul ph2? Eu am in prezent un logan ph2 pe benzina si sunt suparat pe consum. 10-11 in Timisoara. La stabilitate sta mai bine pe sosea ca Loganul? Multumesc.

ma gandesc ca esti interesat sa cumperi un duster,

masina nu se cumpara in functie de cat consuma ci in functie `de placere`, vorba reclamei,

am prieteni care au masini care consuma foarte putin, pe motorina, dar cheltuiesc foarte multi bani pe intretinerea lor, sunt sh,

daca-ti place dusterul nu te mai intereseaza nimic, treci cu vederea,

zic asta pentru ca fata de un bmw, indiferent de ceea ce are negativ el, se trece cu vederea, este bmw,

asa si cu dusterul, se trece cu vederea, e duster................

cu cat ai mai multe intrebari cu atat nu-l vei cumpara.......

ca un fel de axioma: toate masinile sunt foarte bune, pentru ca ele reflecta un raport optim intre pret si performante/dotari....

multi afirma ca dusterul este un fel de logan,

sunt de acord cu acest lucru daca si touaregul este un fel de golf,

dusterul are in comun cu loganul o parte din bord, cam 90%, parbrizul, sigla dacia, fetele de usi, poate si geamurile laterale, dar nu cred, poate scaunele fata, plafonierele si cam atat; poate ca mai sunt anumite chestii gen furtune, clipsuri, componente motor, dar acestea se regasesc la toate marcile de masini........

motorul este diferit, chiar daca este tot 1,6.

si ca sa fiu mai explicit, fata de motor, vin cu un exemplu:

am doi prieteni care au, fiecare cate o masina, cu motor de 1,4, 8 valve,

unul are dacia nova si celalalt renault clio,

iar cel cu dacia zice ca nu este mare diferenta intre masini, ca ambele au acelasi motor......... foarte tare..........

extrapolând, masinile ar fi la fel.............

asa si cu duster vs logan,

sunt doua masini diferite, din clase diferite, cu specificarea ca sunt facute de acelasi producator, deci au anumite elemente comune, firește ..........

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...