Iesire soft off-road de 1 zi la V. Doftanei M-tii Baiului
Posted 01 February 2011 - 12:07 PM
Luam si gratare si carbuni (si cu ce trebuie de pus pe gratar!) cu noi ca sa nu ne suparam prea tare daca nu reusim sa urcam unde ne-am propus!
Fac propunerea celor care au anvelope de offroad sau, cel putin de iarna (nu all season!). Si neaparat 4x4!!
Eu am si troliu portabil in caz de probleme!
Ce ziceti?
Astept inscrierile voastre pana vineri la pranz urmand ca apoi sa ne contactam sa finalizam planul.
& IMS/ARO M461 powered by Mercedes
Posted 01 February 2011 - 10:17 PM
dusty2010 said:
Luam si gratare si carbuni (si cu ce trebuie de pus pe gratar!) cu noi ca sa nu ne suparam prea tare daca nu reusim sa urcam unde ne-am propus!
Fac propunerea celor care au anvelope de offroad sau, cel putin de iarna (nu all season!). Si neaparat 4x4!!
Eu am si troliu portabil in caz de probleme!
Ce ziceti?
Astept inscrierile voastre pana vineri la pranz urmand ca apoi sa ne contactam sa finalizam planul.
Posted 06 February 2011 - 07:02 PM
acolo sus, in final, s-a asezat cu burta pe zapada si nu a mai urcat (toate cele 4 roti se invarteau in gol). era si gheata sub zapada si panta destul de inclinata!
Eu sunt super multumit de ceea ce poate face aceasta masina!
cred ca lasa in urma (la conditii de echipare similare) multe alte "surate" din aceeasi clasa fara ca Dusty sa fie o masina de off-road!
Posted 06 February 2011 - 07:21 PM
dusty2010 said:
acolo sus, in final, s-a asezat cu burta pe zapada si nu a mai urcat (toate cele 4 roti se invarteau in gol). era si gheata sub zapada si panta destul de inclinata!
Eu sunt super multumit de ceea ce poate face aceasta masina!
cred ca lasa in urma (la conditii de echipare similare) multe alte "surate" din aceeasi clasa fara ca Dusty sa fie o masina de off-road!
Posted 06 February 2011 - 08:41 PM
Posted 06 February 2011 - 09:18 PM
dusty2010 said:
Din ce am vazut in poze, Yokohama Geolandar I/T arata la profil destul de asemanator cu Dunlop Grandtrek sj6...Oare care din cele doua modele o fi mai bun ?
PS. La ce pret le-ai cumparat ? Sunt dimensiunea de fabrica, 215/65 R16 ?
Posted 06 February 2011 - 09:31 PM
SYL40 said:
dusty2010 said:
Din ce am vazut in poze, Yokohama Geolandar I/T arata la profil destul de asemanator cu Dunlop Grandtrek sj6...Oare care din cele doua modele o fi mai bun ?
ale mele sunt GO71... le-am luat cu 400 lei si sunt 215/70/16
Posted 06 February 2011 - 09:31 PM
dusty2010 said:
SYL40 said:
dusty2010 said:
ale mele sunt GO71... le-am luat cu 400 lei si sunt 215/70/16
resources/image/500
Posted 06 February 2011 - 10:24 PM
Posted 07 February 2011 - 09:49 AM
Nu de alta, dar dacă ai plecat singur, ai avut ceva curaj! Felicitări pentru „operaţiune”!
Posted 07 February 2011 - 10:17 AM
Squirrel said:
Nu de alta, dar dacă ai plecat singur, ai avut ceva curaj! Felicitări pentru „operaţiune”!
eram eu cu sotia si cu un prieten in masina (ei s-au dat jos la momentul opririi de pe la mijlocul filmarii), am avut cu mine troliu portabil (oricum nu stiu de ce ma puteam lega acolo ca nu era nici un pom..), talpici antiderapante de pus sub roti (2 buc.), mult curaj si nebunie... dpdv al adrenalinei a fost super. la vara o sa revin acolo ca sa merg pe creasta pana la Busteni sau Azuga!
Posted 07 February 2011 - 12:34 PM
Posted 07 February 2011 - 12:56 PM
furious said:
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||