Sari la conținut

Iesire soft off-road de 1 zi la V. Doftanei M-tii Baiului

Postări Recomandate

Sambata, 5 Februarie 2011, propun Dusteristilor o iesire "la zapada" cu "fetele"! Plecam dimineata (11.00) din Comarnic, urcam la Secaria (langa Valea Doftanei) si incercam sa urcam pe creasta Muntilor Baiului si sa mergem spre Busteni si/sau Azuga pe creasta.

Luam si gratare si carbuni (si cu ce trebuie de pus pe gratar!) cu noi ca sa nu ne suparam prea tare daca nu reusim sa urcam unde ne-am propus!

Fac propunerea celor care au anvelope de offroad sau, cel putin de iarna (nu all season!). Si neaparat 4x4!!

Eu am si troliu portabil in caz de probleme!

Ce ziceti?

Astept inscrierile voastre pana vineri la pranz urmand ca apoi sa ne contactam sa finalizam planul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Sambata, 5 Februarie 2011, propun Dusteristilor o iesire "la zapada" cu "fetele"! Plecam dimineata (11.00) din Comarnic, urcam la Secaria (langa Valea Doftanei) si incercam sa urcam pe creasta Muntilor Baiului si sa mergem spre Busteni si/sau Azuga pe creasta.

Luam si gratare si carbuni (si cu ce trebuie de pus pe gratar!) cu noi ca sa nu ne suparam prea tare daca nu reusim sa urcam unde ne-am propus!

Fac propunerea celor care au anvelope de offroad sau, cel putin de iarna (nu all season!). Si neaparat 4x4!!

Eu am si troliu portabil in caz de probleme!

Ce ziceti?

Astept inscrierile voastre pana vineri la pranz urmand ca apoi sa ne contactam sa finalizam planul.

Succes baieti. Eu am 'all weather' Nikoyan ( am vazut asa ceva pe Nissan Juke) asa ca stau mai aproape de casa. Am urcat si eu prin sarbatori in Parangul Mic ( vezi foto la zona "dusterul tau").Daca nu este zapada prea mare merge de te unge... Si ce sa zic, succes la "NEAMU' LU' GRATAR": ;-)

Link spre post

Cam asta a facut Dusterul 4x4 echipat cu anvelope de iarna Yokohama Geolandar (nu de off road!) in zapada de aprox 25-30 cm (in suluri) pe creasta muntilor Baiului in acest week-end....

acolo sus, in final, s-a asezat cu burta pe zapada si nu a mai urcat (toate cele 4 roti se invarteau in gol). era si gheata sub zapada si panta destul de inclinata!

Eu sunt super multumit de ceea ce poate face aceasta masina!

cred ca lasa in urma (la conditii de echipare similare) multe alte "surate" din aceeasi clasa fara ca Dusty sa fie o masina de off-road!

Link spre post
Cam asta a facut Dusterul 4x4 echipat cu anvelope de iarna Yokohama Geolandar (nu de off road!) in zapada de aprox 25-30 cm (in suluri) pe creasta muntilor Baiului in acest week-end....

acolo sus, in final, s-a asezat cu burta pe zapada si nu a mai urcat (toate cele 4 roti se invarteau in gol). era si gheata sub zapada si panta destul de inclinata!

Eu sunt super multumit de ceea ce poate face aceasta masina!

cred ca lasa in urma (la conditii de echipare similare) multe alte "surate" din aceeasi clasa fara ca Dusty sa fie o masina de off-road!

da ai dreptate am vazut si eu limitele Duster cand am fost in parang in Craciun( am descris asta intr-un topic cu consumul...). In rest am urcat la concurenta cu Forester /Outlander /Vitara si Vauxhall(vezi si foto prin "forum " :D

Link spre post

Din ce am vazut in poze, Yokohama Geolandar I/T arata la profil destul de asemanator cu Dunlop Grandtrek sj6...Oare care din cele doua modele o fi mai bun ?

PS. La ce pret le-ai cumparat ? Sunt dimensiunea de fabrica, 215/65 R16 ?

Link spre post

Din ce am vazut in poze, Yokohama Geolandar I/T arata la profil destul de asemanator cu Dunlop Grandtrek sj6...Oare care din cele doua modele o fi mai bun ?

ale mele sunt GO71... le-am luat cu 400 lei si sunt 215/70/16

Link spre post

ale mele sunt GO71... le-am luat cu 400 lei si sunt 215/70/16

resources/image/500

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...