Sari la conținut

Vrei sa stii cand iti vine Dusterul? - status comanda Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Posted Images

Informaţia este utilă mai ales pentru ceilalţi doritpri. Proprietarii pot afla data previzionată de livrare sunând/trimiţând mesaj la Vocea Clientului [apel telefonic la 0248 500 000/e-mail către vocea.clientului@daciagroup.com].

Din păcate, ciuciu respect pentru clienţi (cel puţin pentru cei din România), mulţi primind termene decalate faţă de cele iniţiale stabilite la momentul comenzii, Vocea Clientului nerelevând adevăratele motive. Probabil mulţi vor alege un alt producător care livrează mult mai repede vehicolul sau chiar le au pe stoc (poate chiar în condiţiile unor promoţii destul de atrăgătoare, ceea ce Dacia nu oferă la momentul acesta, accesoriile indisponibile, etc.).

Românului îi bagi mămăliga în traistă şi el tot o aruncă … Păcat!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

agentul de vinzari a spus ca este prioritar exportul.nu am inteles ce vina am eu in chestia asta si cum a aflat.l-au sunat de la fabrica?mai bine luam alta marca pt.ca aveau in stoc..asta e.mai astept pina pe 20-luna asta si le cer banii inapoi.

Link spre post

VC spune ca nu poate interveni nimeni in linia de productie, ca sunt procese tehnologice, ca sunt dracu-lacu, orice numai adevarul nu. Iti dai seama ca nu ar recunoaste in veci ca exportul are prioritate daca asta ar fi motivul si nici ca sunt probleme tehnice (motor, linie de productie etc).

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...