Sari la conținut

Preturi piese Dacia Duster

Postări Recomandate

Sticla oglinda dreapta (pasager) pentru oglinda manuala si neincalzita: 50 de lei fara TVA la dealer, 45 de lei cu tot cu TVA la un magazin Dacia. Pret in Constanta.

Am atasat si codul poate mai are cineva nevoie, cu toate ca nu va doresc asta:)

Dar o oglinda incalzita si electrica pentru dreapta are cineva habar cam cat ar costa? cand am vrut sa bag masina in curte au mutat unii gardul de beton si nu am vazut si am spart oglinda 8-))). merci mult

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Setul de origine, magazin Comautoprest pe Iuliu Maniu 170, tel. 021.434.34.37. Eu unul am mai luat de la ei diverse pentru Logan (kit distributie, discuri de frana) si sunt super-ok la capitolul servicii client. Cat despre cod, nu l-am aflat insa am sa-l scriu luna viitoare ca am in plan achizitia si schimbarea placutelor.

Link spre post

82 00 432 336 - aceleasi placute ca pentru Clio 3, Modus, Megane 1, Kangoo 2. Pret la Comautoprest - 169 lei.

Filtrul de habitaclu - 27 27 728 35R e la fel ca la Clio 3, Logan si Sandero. Valeo, 59 lei.

Filtru aer motor - 82 00 431 051, acelasi ca pentru Logan 1.6 16v, Mann - 49 lei.

Link spre post
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...