Sari la conținut

Duster - cat e de justificata alegerea pentru mine?

Postări Recomandate

Intrebarea este: "Cat de justificata este alegerea Duster pentru mine?"

Sa incep prin a spune ca sunt 90% convins sa achizitionez un Duster. Imi pare rau insa ca mai trebuie sa astept pena prin septembrie sau chiar octombrie. :lol:

Ar fi mai multe motive, mai degraba personale, insa un lucru de care as tine cont este pretul voucherelor "Rabla". Banuiesc ca spre sfarsitul anului se vor mai ieftini, asadar pot beneficia de o reducere consistenta de aprox. 2500 euro, fata de 1500 cat ar fi acum.

De ce ma gandesc sa iau un Duster?

Pentru ca:

-vreau sa trec de la o masina mica la o masina mare

-vreau sa fiu respectat in trafic

-vreau sa pot conduce linistit, atent la trafic, nu atent la sosea in vederea ocolirii gropilor si denivelarilor

-sa pot face drumuri lungi in scaune confortabile, sa nu simt toate denivelarile ca acum (n-am nevoie de masina sport pe soselele patriei)

-sa ma simt in siguranta

-probabil oricine, ca si mine, si-ar dori un Passat sau un C-Klasse, insa nu mi le permit. Asadar, dorinta este de a avea o masina pe care sa mi-o permit, atat la achizitionare, cat si la intretinere

-am condus masini bune, scumpe si stiu ce inseamna o masina full-option. Cu toate acestea, Dusterul m-a convins atat in showroom, cat si la drivetest. Fac acest compromis, renunt la dotarile "de fite" gen climatronic, trapa etc pentru o masina foarte buna si robusta in care m-am simtit foarte bine

-desi as fi preferat o cutie automata, cu care sunt obisnuit in prezent, cutia manuala pe dieselul de 85cp si 110cp m-a impresionat in mod placut

-costuri mici de intretinere (revizii, impozit, rca, casco)

-sa am siguranta ca pot aborda drumuri "mai off-road"

Cam atat ca motive, nu vreau sa va plictisesc. :roll:

Ceea ce as mai vrea sa spun ar fi ca varianta care imi face cu ochiul este:

-4x2 (pentru ca nu am nevoie de 4x4)

-diesel 110cp (pentru ca imi place cum trage si e Euro5, deci fara taxa de prima inmatriculare)

-Laureate cu Look Pack(pentru ca arata ff bine)

-tapiserie piele (pentru ca interiorul nu mai are feeling de low-cost si pt ca e doar 400 de euro)

-ESP

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 5 months later...
  • Răspunsuri 36
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Posted Images

Si eu sunt tot brasovean, insa am ales 4x2 diesel deoarece fac multi kilometri, si deoarece acum am tot un diesel Avensis din 2001. Pot spune ca am condus si benzinare, insa diesel-ul imi place cel mai mult.

Am ales Duster deoarece are garda de la sol mai mare ca alte masini, lucru bun pentru drumurile noastre, e nou, si chiar mi-a placut cum arata de cand a aparut. Am si eu ceva experienta cu masinile second hand, asa ca de data asta m-am indreptat catre una noua, si sper sa fi avut dreptate.

In 2 saptamani o voi avea si eu, poate ne vedem, si facem schimb de masini cativa km sa ne facem impresii.

Bafta!

Link spre post

Felicitari dusterlaureate, felicitari andone !!!! Ati facut o alegera excelenta si unul si celalalt. Mi se par foarte pertinente motivatiile voastre . Dar cel mai mult ma bucur ca ati trecut in categoria ROMANILOR CORECTI si NORMALI. de ce? pentru ca ati realizat ca nu are rost ca noi sa fim lada de gunoi a Europei. Pt ca intradevar aveti 100% DREPTATE. Un Sh e un Sh oricat de bun ar fi. O masina Noua chiar mai modesta decat "figurantele" vestului este o masina NOUA. oricum duster nu va va dezamagi. Nu sunt chiar incantat de cum se poarta Automobile Dacia cu noi clientii lor dar Duster nu are nici o vina. M-am regasit in comentariile voastre si mi-am dat seama ca nu sunt singurul "nebun" care nu-si ia Sh "de la germania" ca sa arate pe masa la carciuma ca el are masina straina. Sau ca sa vada rudele, prietenii si sotzietatea ca el nu e adeptul made in ro. In ca o data felicitari. sa le stapaniti sanatosi. Cel mai probabil comand si eu una saptamana asta 4x4 benzina pentru sotia mea. Eu am deja 35.000 cu dieselache dar la ea nu se justifica un diesel.

Drumuri bune tuturor !

Link spre post
Offtopic: Dusty2010, vad din poza ca ai pus bullbar. Cat a costat, si de unde l-ai cumparat? Mai ai poze, sa vad cum arata?

Merci

de la http://www.alfaromtrans.ro

era 900 lei cand am luat-o eu.

ti-o montezi singur (iti trimit si kitul de montaj). ei ti-o trimit prin curier.

poti sa mai vezi poze si pe dusterul-meu-in-imagini-t131-30.html

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...