Sari la conținut

Coborare duster 2015

Postări Recomandate

Am schimbat jantele ? 16,17,18 toli.Maresti diametrul jenti scazi inaltimea anvelopei.Conform RNTR-1(RAR)ce ai trecut in CIV poti sa montezi pe auto,cu exceptia altor tipuri de auto care au trecute in plus dimensiuni de anvelope pe stalpul de usa mijloc stg. sau dr.Vei avea probleme la ITP ca fara omologare in CIV nu vei fi trecut.Fa cum crezi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lumea cumpără Duster pentru garda la sol mărită, merg oamenii pe coclauri, groape, hârtoape,

tu vrei să micşorezi, mai bine schimbi maşina cu totul,  îţi recomand un Megane RS4, gardă la sol mică, perfect pentru tine

Editat de alfabit
  • Like 1
  • Trist 1
Link spre post

@alfabit, nu toata lumea cumpara Duster pentru garda la sol marita si nu toti "merg oamenii pe coclauri, groape, hârtoape" iar despre "îţi recomand un Megane RS4, gardă la sol mică, perfect pentru tine:( no comment, insa referitor la "tu vrei să micşorezi, mai bine schimbi maşina cu totul:angry: te rog citeste mai cu atentie ceea ce a scris initiatorul acestui topic:

Acum 21 ore, Bogdand a spus:

am schimbat jantele masinii si acum mi se pare inaltata si as vrea sa o cobor

(si nici vorba de schimbat masina :rolleyes:)

Link spre post

ma bag si eu in seama. daca merge in Romania inseamna ca toti mergem prin coclauri, groaope si hartoape. ca asta e tara, toate e o groapa, un sant si un off road. am venit acum 2 saptamani spre sibiu pe autostrada de la Cj. si aia e praf!!

scuze de off :). Mai bine o lasa asa "inaltata" ca e de bine. 

respect!

Link spre post

Dacă roțile sunt mai mari decât cele omologate, toate valorile TdB sunt afișate eronat și este influențată negativ dinamica și consumul. Pe de altă parte poate fi afectată suspensia, transmisia, etc.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...