Sari la conținut

Duster 1.5 Dci Blue 4x2 2020

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor!  Sunt un proaspăt posesor de Duster, din decembrie 2024, asta după o lungă coabitare,  plină mai mult de bune decât de rele, cu un Astra G din 2005... "Prăfosul" a fost achiziți

Posted Images

Bun așa...

Eu am schimbat până acum distribuția + pompa de apă și termostatul. Cei de la service ziceau că ar fi fost problemă cu pompa de apă(stricată/nu acționa cum trebuie, etc.). Mâine schimb intercooler-ul (sau cum ii zice ...mecanica + mine = eșec) la sfatul unui mecanic care a avut grijă de mai bine de 18 ani de un Opel Astra pe care l-am înlocuit în decembrie anul trecut cu un Duster din 2020. Daca nici aici nu se remediază ...e clar garnitura 

Revin cu update mâine....

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor! 

Sunt un proaspăt posesor de Duster, din decembrie 2024, asta după o lungă coabitare,  plină mai mult de bune decât de rele, cu un Astra G din 2005... "Prăfosul" a fost achiziționat la recomandarea unei cunoștințe și sincer nu-mi pare încă rău, cu toate că am inceput povestea putin abrupt (probleme cu un surplus de presiune in instalația de răcire...problemă sper in curs de rezolvare...). App...numărul de înmatriculare din foto a fost schimbat 🙂

Nu pot decât să mă bucur că există un forum dedicat posesorilor de Duster, plin de info de care mai tot omu' are nevoie. 

Multe postări benefice tuturor pe viitor !

IMG-20241202-WA0000.jpeg

Editat de Roman67
Completare date
Link spre post
  • Roman67 changed the title to Duster 1.5 Dci Blue 4x2 2020

Tocmai ce a fost schimbat intercooler-ul iar în interior se putea observa umezeală de la antigelul pătruns acolo unde nu trebuia să fie. Din cele spuse de mecanic presiunea provenea de la funcționarea defectuoasă a acestui intercooler,  care introducea aer in circuitul de răcire. Ținem în atenție problema și revenim cu update daca e cazul!

Link spre post

Legat de problema mea... Inițial am rămas fără căldură în habitaclu. Vasul de antigel gol, când am deschis bușonul ca să completez a început sa vina pe retur lichid dar nu până la semnul de minim. Am completat, am mai mers câteva zile, am rămas fără căldură iar. Am făcut o aerisire, am completat cu antigel, am mai mers câteva zile...iar fără caldură + presiune în instalație. Dusa la service, schimbat distribuția + pompa de apă(plus filtre și ulei... nu era timpul dar tocmei ce o cumpărasem și am vrut sa fiu sigur) + termostatul. Same story....doua, trei zile mers OK, a patra zi, presiune + fara caldură... Ieri am schimbat intercooler-ul. Încă sunt in alea 2-3 zile...😁

Revin luni cu update...

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare! N-am revenit luni, cum promisesem anterior și am mai așteptat să văd cum se comporta după cele "două-trei zile" ... Se pare că la mine acel intercooler era problema. De atunci funcționează cum trebuie, nu sunt probleme la încălzirea habitaclului iar nivelul de antigel rămâne constant in vas. Sper că ați dat de cap și problemei dvs. ...

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare! Ma confrunt cu aceeasi problema, caldura intermitenta, presiune in vasul de expansiune, cand desfac busonul vasului, antigelul vine pe retur  la un Duster 1.5 dci adblue E6 din 2019. A-ti ajuns la o concluzie care este cauza? Dupa ce ati schimbat intercooler-ul au mai fost probleme cu caldura, mai este presiune mare in vasul de axpansiune?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...