Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu am alarma Viper 5901. Si patesc la fel cu alarma la cateva minute daca las plafoniera pe automat sau aprinsa. Trebuie sa tin pe pozitia oprit iluminatul interior. Verfica daca nu cumva iti ramane aprins becul care ilumineaza portbagajul. Eu i-am scos mufa de tot la ala... ca nu se stingea deloc

Cu alarma am rezolvat. Senzorul de soc era reglat la finete maxima :) ... Acu e mai "din topor" :D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

@cosminium, oare dusul nr1 nu se datoreaza si ala tot mesterilor care ti-au montat alarma?

N-au nici o vina saracii .. In afara de faptul ca am stat langa ei tot timpul, nu s-au atins de usa din dreapta. Doar la usa soferului au lucrat.

Si am si confirmarea .. sunt la service si au gasit buba: usa trebuie "rectificata" .. cu alte cuvinte e putin cam stramba si din cauza asta nu urca geamul cum trebuie :D

Si chiar ma gandeam, cand m-au anuntat ca masina a fost fabricata (intr-o zi de luni) ... ca s-ar putea sa aiba probleme.

Am citit un studiu nemtesc (acu ceva timp) care tragea concluzia ca masinile fabricate in ziua de luni sunt de doua ori mai susceptibile sa se defecteze decat cele fabricate in celelalte zile ale saptamanii. Studiul nu zicea care ar putea fi motivele insa mi se pare plauzibil: cui ii place ziua de luni la munca? :D

Link spre post

@cosminium Felicitări, s-o stăpânești sănătos, cu bucurii, să te poarte departe și cu plăcere! :)

Și eu am comandat tot pe benzină, sunt curios dacă la benzină mai observă cineva problemele observate la diesel la rece.

De asemenea, n-am înțeles, și sunt curios, alarma deci n-ai montat-o la dealer, ci la un atelier separat? era mai ieftin? n-au comentat nimic la service când te-ai dus cu ea si avea alarma montată de alții?

Link spre post

@andreiscurei: n-am observat nici o problema la plecarea la rece. o ia la sfert.

alarma am montat-o la un centru autorizat RAR pentru ca dealer-ul nu avea ce voiam eu.

Am vrut neaparat doua facilitati:

- alarma sa utilizeze cheia masinii (sa nu ma plimb cu un ditamai telecomanda legata de cheie) si

- modul de ridicare a geamurilor cand inchizi masina.

Cum n-am gasit la dealer o alarma care sa-mi satisfaca cerintele astea, am apelat la centrul de care iti spuneam.

Later Edit... Nu au comentat la service pentru ca, chiar ei mi-au recomandat sa instalez ce alarma doresc la alt atelier, singura conditie fiind ca atelierul respectiv sa fie autorizat RAR pentru operatiunea respectiva. Ceea ce s-a intamplat.

Link spre post

@laudogaru: uite o poza cu spatele masinii ... e facuta in service (unde ma aflu pentru remedierea problemei cu geamul) si nu e prea multa lumina. Nu stiu daca te poti lamuri. Incerc sa fac alta poza mai buna si cand o obtin, postez.

post-2596-0-85128600-1386150086_thumb.jpg

multumesc...se pare ca fata de diesel mai are o toba finala(asa mi se pare in poza)
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...