Sari la conținut

Probleme faruri?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu sincer nu prea am condens în lămpi mai de loc, și țin mașina afară, ploaie, alea,alea, nu am garaj, circul zi de zi, dar tot timpul cu faza scurtă aprinsă, chiar și prin oraș, poate din această cau

Sunt două variante: o primă variantă de reducere a umezelii este introducerea, prin gaura unui soclu, a unui plic de silica-gel(din ambalajele cu componente electronice) sau altă substanţă hidrofilă,

Hmmm, imi amintesc de daciile cu apa de doua degete in faruri. Aia problema...

Sub aspect pur teoretic, faptul ca-ti apare condens nu e prea normal. Verifica etansarea de cauciuc pe zona intrarii cablurilor in corpul farului.

Spun teoretic, pentru ca practic chiar si in conditii optime in care nu s-a intervenit sub nici o forma asupra farului si tot se poate sa apara acest fenomen, i-as spune inevitabil.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

condens faruri,stopuri= neetansietate. Am masina din 2006 si nu am avut probleme cu condensul.Aseara cind am parcat masina am reusit sa-mi fisurez stopul spate stanga, rezultat condens in stop.In martie vine dustarelul daca am problema asta pana nu o rezolva nu iau masina de la ei pentru ca nu este normal ca la o masina noua sa apara acest fenomen.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...