Sari la conținut

Covorase Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata si cateva poze facute cu telefonul cu blitz

Uite aici niste covorase cu suport pentru piciorul stang care asigura protejarea mochetei: http://www.bestautov...tip-tavita.html Verificat personal, sunt foarte eficiente si se curata usor. Recomand

Io am luat de la planetara (si altii).   Au footrest, sunt din cauciuc (nu plasticoase cum am mai vazut in diverse locuri), au marginea inalta (vreo 4-5cm) si se muleaza toate perfect.   Nu am h

Posted Images

• 2 months later...

Salutare baieti... pentru cei care aveti mai multa experienta in ale Dusterului... care ar fi cel mai potrivit(practic) model de covorase auto de cauciuc? Nu ma intereseaza pretul... important e sa fie o investitie corecta...

Din ce am gasit mai interesant, ar fi astea:

Primul

Al doilea

Al treilea

Covorasele pe care mi le-au pus cei de la reprezentanta nu sunt pentru Duster si nu imi place ca nu sunt pe conturul mochetei... Poate ca unii din voi ati dat de vreun set decent de covorase...

Ciprian SM

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu as zice modelul 2, creca d-astea o sa iau si eu (merci). Imi place ca au celulele alea multe mici, se sparge apa si ramane acolo, nu se varsa. Imi place si pretul, singurul aspect ar mai fi cat de groase sunt, in cat timo se gauresc sub calcai :)

Aparent si modelul 3 ar fi ok, da creca tocma marginea aia inaltata care urca sub pedale / bord ar putea fi o problema la pedale.

Link spre post

in privinta durabilitatii acestor covorase din cauciu,

eu am originale duster, de trei ani, si sunt pe conturul mochetei;

cel de la sofer nu s-a uzat deloc, in dreptul pedalei de acceleratie, ceea ce inseamna ca sunt de calitate.

parerea mea este ca cele originale sunt cea mai buna varianta...

nu stiu cat de rezistente sunt cele neoriginale si cat de bine se potrivesc in spatiul destinat lor...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...