Sari la conținut

Covorase Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata si cateva poze facute cu telefonul cu blitz

Uite aici niste covorase cu suport pentru piciorul stang care asigura protejarea mochetei: http://www.bestautov...tip-tavita.html Verificat personal, sunt foarte eficiente si se curata usor. Recomand

Io am luat de la planetara (si altii).   Au footrest, sunt din cauciuc (nu plasticoase cum am mai vazut in diverse locuri), au marginea inalta (vreo 4-5cm) si se muleaza toate perfect.   Nu am h

Posted Images

Da, au pe stoc, dar doar cele pentru modelul 4x4, pentru cel 4x2 apare stoc terminat.

Oare stie careva daca se potrivesc de la 4x4 pe 4x2?

Ma intereseaza cele din fata sa se potriveasca - ma gandesc (nu stiu sigur) ca poate diferenta e doar la cele din spate unde la 4x4 e tunelul central mai mare/gros.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Io am luat de la planetara (si altii).

Au footrest, sunt din cauciuc (nu plasticoase cum am mai vazut in diverse locuri), au marginea inalta (vreo 4-5cm) si se muleaza toate perfect.

Nu am habar de cod ca nu m-a interesat :(

Link spre post
  • 2 weeks later...

Da, au pe stoc, dar doar cele pentru modelul 4x4, pentru cel 4x2 apare stoc terminat.

Oare stie careva daca se potrivesc de la 4x4 pe 4x2?

Ma intereseaza cele din fata sa se potriveasca - ma gandesc (nu stiu sigur) ca poate diferenta e doar la cele din spate unde la 4x4 e tunelul central mai mare/gros.

Mister elucidat: la Phase 2 sunt aceleasi covorase la 4x4 si 4x2.

Am luat astea:

http://www.bestautovest.ro/covorase-cauciuc-dacia-duster-4wd-10-tip-tavita.html

si se potrivesc la fix la Phase 2 4x2..

Link spre post
  • 2 months later...

bai, cat m-am coit si tot nasoale sunt, stiam eu de ce ma coiesc :) Deci am luatara d-alea fara margini inaltate, in ideea ca au celulele alea care tin stropii si nu stiu ce. Gresit, dupa cum vedeti in poze, adica fix in zona unde sprijini calcaiul nu mai au celule, pentru ca teoretic acolo ar fi intarite. Practic nu prea sunt, deja a cam aparut adancitura care vesteste gaura :) Asa, neavand celule, zapada care s-a scurs de pe bocanci s-a scurs mai departe de pe covoras, sub covoras, pe mocheta, unde sta inghetata de la inceputul iernii. Deja am gheata pe pedala, sub pedala, pe covoras, sub covoras, incalzirea nu prea merge pacolo, superb, ce sa mai :D In drepta este mai ok, dar tinand cont ca acolo au stat destul de rar pasageri, treaba este la limita, daca se urcau mai des cu zapada, se umplea imediat si se revarsa. In spate, unde merge fieamea in fiecare zi, la fel, am gheata sub covoras. Bumbii aia care prind covorasul din dreapta de mocheta erau marcati aiurea, am dat eu alte gauri si am luat capsele de la covorasele de mocheta date gratuit de la dealer. Cred si eu ca gratuit, ca dupa un an de folosire erau gaurite. Deci nu va luati covorase d-astea ca ale mele si cred ca totusi alea tavita ar fi cele mai bune. A, am gasit pe un site capse de prindere, tot sistemul, si din ce vad eu ar fi bune la noi: http://www.auto100.r...plet-_3304.html

post-2330-0-73835900-1453926796_thumb.jpg

post-2330-0-97471600-1453926797_thumb.jpg

post-2330-0-59297600-1453926798_thumb.jpg

Link spre post

Strange din "co*ie" daca-mi permiti sa te citez si cumpara-ti un set originale, daca nu are Planetara sau nu-ti poate face rost, iti dau eu un site de unde poti sa-ti iei originale la un pret bunicel.

Sunt tip tavita, nu curge nimic de pe ele, nu se gauresc la calcai in zona acceleratiei, bumbii sunt unde trebuie.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...