Sari la conținut

Garantie extinsa. Pro sau contra?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Poate sa intervina aici cineva (adica EU) care este in perioada de garantie EXTENSO. Garantia EXTENSO acopera defecte importante ale masinii. Da reaparatiile in garantie se fac OBLIGATORIU in reteaua

Aveti in link preturile garantiilor extinse : https://www.dropbox.com/s/sog2k4pnk58quum/Pret EG DUSTER 2018.pdf?dl=0

@duster17 Trimite un e-mail la Vocea clientului si solicita sa primesti raspuns tot prin e-mail. Eventual poti solicita ca raspunsul sa fie trimis prin Departamentul juridic. Stiu pe cineva care a procedat astfel dar in cazul unui furnizor de gaze (Engie). In esenta raspunsul poate sa fie identic dar varianta a doua are mai multa greutate in cazul unui litigiu. La Engie pentru un astfel de raspuns se achita o suma modica.

@Maho La Logan ambreiajul de la cutia robotizata intra pe garantie standard. Aproape sigur ca si la Duster este la fel. Ramane de vazut daca in cazul EDC se accepta garantia extinsa pana la 200 000 Km.

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@abc, nu ma complic, pana la urma cred ca voi achizitiona varianta cu garantie la 5 ani si 120.000 km. Am timp sa ma gandesc pana in August :).  Costa 183 Euro, reviziile oricum le voi face tot timpul in reprezentanta.

Am o Skoda Octavia luata de noua,  la 4 ani si vreo 80-90 de mii i-a picat compresorul de clima, am avut noroc ca mi l-au schimbat pe gratis. Unul nou, original era peste 2000 lei la vremea respectiva. 

La Duster, poate sa se strice Start-Stop-ul, DPF (desi nu circul prin oras cu ea), ceva pe la clima, piese care nu sunt ieftine deloc + manopera care m-ar duce in peste 200Euro.

De asta eram curios daca a avut cineva probleme dupa cei 3 ani de garantie standard si cum au fost tratati de catre Dacia :D 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...