Sari la conținut

Discutii generale...

Postări Recomandate

In scaunele cu tapiterie textila stai mult mai bine, sunt mai comode decat cele de piele.

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

din pacate prea tarziu,am ales pielea pt intretinerea usoara,si de schimbat acum parca nu prea imi vine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 138
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Un banc:   La un semafor opresc un Duster si un Ferrari. Soferul din Duster ii face semn celui din Ferrari sa deschida geamul si il intreaba: "Cum e? Esti multumit de ea? Ca am vazut ca nu prea cu

Iesirea de duminica:

Ce sarcasm ieftin citesc in ultimele 2 postari ale tale....

Posted Images

Avantajul din acest punct de vedere, e ca la Duster pielea e neagra, ca daca era o culoare deschisa...

Dar, din ce stiu eu, tapiteria de piele trebuie de vreo 2 ori pe an unsa cu silicon special pt a se hidrata, ceva de genul...

PS. Ca aspect si mie imi place cum arata la ph2 tapiteria de piele, dar problema e la temperaturi extreme (vara, mai ales daca lasi masina in soare si evident iarna, cand e masina rece). Daca pb cu frigul se poate rezolva prin scaune (si bancheta incalzita, ca am vazut ca sunt care si-au pus pe logan incalzire si la bancheta), pe timp de vara e mai delicata problema. Personal nu as lua o masina cu tapiterie de piele decat daca are incalzire si ventilatie in scaune..

Link spre post

Eu am la al meu Duster tapiserie de piele si din punctul meu de vedere este cea mai mare gresala din viata mea :)), da se intretine mai usor decat textilul dar e groaznica vara cand masina sta in soare cu sau fara parasolar, iarna nu e chiar asa rau ca am incalzire in scaunele din fata dar vara..... de ceva vreme stau sa ma gandesc serios daca sa nu apelez la colegul @planetara sa iau o tapiserie completa de textil si sa inlocuiesc pielea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...