Sari la conținut

Mega concurs de 3 zile la pescuit ALL-INCLUSIVE Cotorca - locuri limitate!

Postări Recomandate

Dragi membrii,

Prin amabilitatea lui Mihai, unul din proprietarii baltii Cotorca, avem posibilitatea sa participam la un concurs de pescuit desfasurat in perioada 12-14 Octombrie 2012.

Doresc sa specific ca acest concurs este unul privat si bazat numai pe invitatii, din aceasta cauza invitatia facuta de Mihai este una mai speciala.

PT INSCRIERI SI DETALII VA ROG SA IL CONTACTATI DIRECT PE MIHAI NECULA LA nr : 0785.492.488

Regulamentul concursului:

Taxa de inscriere la concurs va fi de 500 de lei de echipa. Intrecerea se va derula pe parcursul a 60 de ore iar numarul total de

locuri disponibile anuntat de organizatori este de 20. Participarea se poate face doar in echipe formate din doi pescari iar premiile acordate sunt 1.000 lei pentru locul I ,700 lei locul II, respectiv 500 lei locul III. Va fi premiata si captura concursului, cu 300 de lei, plus produse de la sponsorul intrecerii.

“Cea mai mare captura se cumuleaza la cantitatea totala de peste prins si se premiaza onorific”,. Detalii pot fi obtInute la numarul

de telefon 0785.492.488(NECULA MIHAI).

Generalitati:

• se pescuieste cu 4 lansete / echipa , fiecare cu cate un singur carlig simplu pe linie (fir de par);

• se vor intocmi fise de concurs intr-un singur exemplar;

• montajul utilizat trebuie sa permita eliberarea pestelui de plumb in caz de ruptura;

• participarea se poate face doar in echipe formate din doi pescari;

• toate echipele vor avea mincioc mare de crap cu deschidere de 1m si plasa cu ochiuri mici,saci speciali ecologici pentru

pastrat pestele (minim 3 buc.),saltea de primire;

• salteaua de primire si minciocul vor fi umezite la fiecare captura;

• concursul se va desfasura intr-o singura mansa de 60 de ore , in caz de intrerupere fortata ( ex. furtuna ) , concursul va fi valid

doar daca a durat cel putin 15 de ore;

Programul Competitei:

In data de 12/10/2012:

• ora 05.00 intalnire la lacul COTORCA 6 , urmata de prezenta , sedinta tehnica (prezentarea standurilor . a cantarelor de

concurs etc.) si tragerea la sorti a standurilor, aceasta se va desfasura dupa cum urmeaza;

• prima extragere va fi pentru stabilirea numarului de ordine pentru extragerea a doua si se va efectua in ordinea inscrierii in lista

de concurs;

• a doua extragere va fi pentru desemnarea numarului standului de concurs si se va efectua in baza numarului de ordine stabilit

anterior;

• ora 06.00 – 07.00 deplasarea concurentilor pe standurile de concurs si pregatirea ( instalare cort , pregatire echipament si

nada ,etc);

• ora 7.30se va da startul concursului (sondarea apei , marcare , nadire , etc .);

In data de 14.10.2012 : ora 14.30 sfarsitul concursului urmat de festivitatea de premiere

Meniul festiv palinca,whisky, vin,bere ,cola

aperitiv ;branza ,masline ,sunca ,muschi file,rosie ,castraveti, ciorba de peste ,saramura de peste,

cotlet de porc ,piept de pui ,pastrama oaie ,salate asortata ,

Pe timpul concursului apa ,cafea si gustare rece la orele 10 si 16.

Organizarea:

Amplasarea standurilor

• standurile pentru concurenti vor fi de 8 x 8 m si vor fi numerotate de la stanga la dreapta

• distanta aproximativa intre standuri 10 m

• standul poate fi folosit pe toata suprafata lui si permite instalarea corturilor , umbrelelor ,etc.

Atributiile arbitrilor:

• sa nu permita intrarea persoanelor straine in standuri

• participa la cantarire

• organizeaza tragerea la sorti

• noteaza in fisa concentratoare si individuala (anexa 1 )

• sa atraga atentia concurentilor daca se constata incalcarea regulamentului

• sa noteze eventualele abateri (art.3.3) si sa le aduca la cunostinta arbitrului principal

• acestia vor lua in considerare numai crapul si amurul ce nu prezinta urme de mutilare , grav ranit sau mort din vina

concurentilor si care depasesc greutatea de 1000 grame/buc

• au dreptul sa verifice bagajele vizitatorilor cat si ale concurentilor

• sa urmareasca daca eliberarea se face in conditii optime

Concurentilor li se interzice:

• nada si/sau momeala animala vie sau moarta si icrele de peste

• argila , bentonita , huma ca si liant

• sa plece spre locurile extrase de concurs pana nu semneaza fisa de concurs

• lansarea , repunerea lansetelor , nadirea sau scoaterea pestelui in afara standului

• innotul

• aruncarile catre vecini.

• ca la sfarsitul concursului sa lase standul murdar (momeala,resturi ,etc.)

• folosirea transportoarelor de nada sau momeala si/sau a sonarului

• sa folosesca alte monturi decat cele “ fir de par”

• aruncarea monturilor prin alte mijloace decat lansetele destinate pescuitului

• folosirea plutelor

• circulatia cu vehiculele pe timp de noapte

• acrosarea voluntara a pestelui

• plasarea sacilor de pastrare in asa fel in cat sa nu fie vazuti de arbitrii

• orice fel de motoare propulsate de aer comprimat , gaz sau electricitate

• sa primesca ajutor la orice actiune legata de pescuit

• sa pastreze mai mult de doi peste intr-un sac de pastrare

• sa paraseasca standul fara acordul arbitrilor

• iluminatul puternic noaptea.

Pentru toate acestea se acorda sanctiuni (vezi pct 3.7)

Concurentilor li se permite:

• granele , boiles-urile , peletele , fainuri si paste (sfere cu diametrul max de 40 mm)

• inaintasul textil de maxim 25 m si o rezistenta de maxim 35 lbs

• numai nadirea manuala Se poate folosi bastonul de nadire(cobra),cupa de nadire,catapulta,racheta de nadire si accesoriile

PVA(fire solubile,pungi solubile,saci solubili).

• nadirea grea se va executa doar in timpul zilei aceasta fiind interzisa pe timpul noptii

• semnalizatoare de muscatura acustice sau electronice

• sa foloseasca 2 markere

• sa marcheze zona de pescuit cu balize sau repere

( luminoase sau nu ) numai pe durata concursului

• sa primesca vizite , dar numai pe timp de zi,fara ca vizitatorii sa intre in standuri

• o iluminare discreta la scoaterea pestelui , la aruncarea monturi si pentru cort

• intrarea in apa pe o lungime de max 5 m de la mal numai pentru scoaterea/punerea in saci/eliberarea pestelui

• Se poate depasi acest nivel doar in cazul in care se doreste pastrarea crapilor la apa mai adanca. Crapii se pot pastra in apa

si in afara standului.

• sa isi monteze ce numar de lansete vor dori dar sa foloseasca doar 4 /echipa concomitent

• sa solicite cantariri intermediare pentru a asigura securitatea pestilor caprturati

• sa-si parcheze masinile langa stand

Cantarirea:

Cantarirea se va efectua in grame de catre arbitrii ,ori de cate ori se considera necesar in prezenta a cel putin unui membru din

echipele vecine care impreuna cu concurentul si arbitrul vor semna in fisele de concurs Nici o reclamatie ulterioara semnarii fisei

in ceea ce priveste greutatea nu se va lua in considerare . Cantarele si sacii de cantarire vor fi identici pentru toate sectoarele

Eliberarea pestelui:

Dupa cantarirea pestelui , acestuia i se va aplica in mod obligatoriu spray sau substanta antiseptica urmata de eliberarea sa cat

mai repede posibil

Sanctiuni:

La inceputul concursului se va organiza o comisie de concurs care va supraveghea buna desfasurare a competitiei.Aceasta va fi

formata din arbitrul sef,un organizator si un concurent.

Sanctiunile se vor acorda sub forma de avertismente pentru incalcarea art.3.3 in felul urmator:

Prima sanctiune echivalentul a 30% din cantitatea totala de peste prinsa la final

A doua sanctiune echivalentul a 60% din cantitatea totala de peste prinsa la final

A treia sanctiune eliminarea din competitie.

Deasemenea comisia de concurs poate elimina din competitie orice concurent care lezeaza integritatea morala sau corporala a

altor concurenti .

Clasamentul final:

Clasamentul final se stabileste dupa cantitatea totala de peste prinsa pe toata durata concursului in grame de catre arbitri . In caz

de egalitate castiga echipa care are cele mai multe capturi. Se vor premia primele trei locuri si captura concursului .

Contestatiile:

Reclamatiile din timpul concursului pot fi aduse la cunostinta arbitrilor in cel mult o ora de la producerea evenimentului ,

contestatiile in legatura cu clasamentul final vor fi formulate cel tarziu dupa 30 de minute dupa aflarea rezultatelor oficiale .

Fiecare contestatie scrisa adresata organizatorilor va fi in mod obligatoriu insotita de o taxa de 100 RON .

Fiecare concurent si arbitru va trebui sa cunoasca si sa respecte in totalitate acest regulament!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lipsa de echipament, lipsa de "stiinta" referitor la tehnologiile actuale, si nu in ultimul rand lipsa de timp, as vrea eu 3 zile libere la rand.....daca prind 2 e sarbatoare nationala. Multumesc de invitatie.

Link spre post

@admin am si eu citeva intrebari. 1 sa rezolvat problema agataturilor pe balta.2 care mai este taxa balti daca ma duc la pescuit .are balta peste la primul concurs nu prea sa vazut.as dori sa stiu si eu poate la urmatoarea partida sa merg la cotorca pentru ca la concurs mie inposibil sa particip

Link spre post

@admin am si eu citeva intrebari. 1 sa rezolvat problema agataturilor pe balta.2 care mai este taxa balti daca ma duc la pescuit .are balta peste la primul concurs nu prea sa vazut.as dori sa stiu si eu poate la urmatoarea partida sa merg la cotorca pentru ca la concurs mie inposibil sa particip

si inco intrebare care este cantitatea ce se poate retine
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...