Sari la conținut

Caut un service/mecanic priceput pe Duster euro6

Postări Recomandate

Salutare!

Ma simt nevoit sa cer ajutor cu o recomandare de mecanic foarte priceput in diesel euro 6. Sper ca topicul l-am nimerit, nu vreau sa o lungesc prea mult. Am luat un Duster 4x4 2018 diesel fara ad blue cu mult etuziasm acum 3 ani cu 160000 km dintr-un parc cu factura si istoric dacia impecabil doar ca a fost o mare teapa. Am avut multe probleme Dpf mort, turbina defecta, cablaj motor si clapeta esapament astea din urma schimbate la reprezentanta Cluj, aer conditionat reparat nici nu mai pun la socoteala. Totul foarte foarte scump cum am constat cu Daciile de generatie mai noua. Am ramas in continuare cu consum ridicat de motorina catre 9/ 10 l la suta pe care vreau sa il rezolv. In afara de reprezentanta nu gasesc pe nimeni care sa se ocupe de asa ceva,  fug de ele, ca nu au soft pt ea etc . Nu intru in detalii. Asteptam o programare din Bucuresti de la un service bun dar din ceva motiv nu am mai primit nici o veste de la ei.  

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...