Sari la conținut

Dusteristi, cucerim si varful Leaota aproape 2000 m alt. (Dambovita/Arges)?

Postări Recomandate

conform postarilor avem pe urmatorii:

- denon2808

- dorucz

- georgechinezu

- danielcojocar

- dusty2010

- melcu

cam astia suntem... mai se inscrie cineva?

din pacate, droopy si-a facut Dusterul "varza" intr-o tamponare si nu mai are masina cu ce sa vina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu un pic de tarsha intr-o zona cu mai multe cataroaie (vezi patania anterioara), am trecut cu brio traseul. M-am catarat chiar si pe un mic deal - prietenii stiu de ce Concluzie: te poti baza pe P

Posted Images

Si eu sunt pentru vineri seara, eu s-ar putea chiar sa plec chiar mai devreme. Trebuie, insa, sa stabilim si ce facem. Eu revin la tema pe care am mai discutat-o si anume sa atacam varful Leaota dispre Badeni AG si nu dinspre Runcu DB. Motivele mele sunt urmatoarele:

- traseul dinspre Runcu este mult mai greu si eu vreau sa merg la o plimbare de placere si nici nu am masina echipata pentru trasee dificile;

- vreau sa ajung duminica dimineata la trialul de la Muscel Adventure Trophy in Campulung si nu cred ca avem cum sa ajungem de la Runcu la Campulung in timp util avand in vedere ca sunt 101 km si dureaza cca. 2.5 ore drumul conform Via Michelin: http://www.viamichel...&routeConso=5.6

De la Badeni la Campulung sunt doar 18 km si se poate ajunge la ora 9 dimineata pentru a pleca incolonati spre locatia de trial.

Astept parerile voastre.

Link spre post

asa cum scriam in startul acestui topic, cel mai accesibil drum e cel dinspre AG si pe care si eu il recomand.

cu cazarea, in acest caz, avem varianta Campulung (18 km) sau Dragoslavele (13 km) la pensiuni si varianta "masina".

chinezu vrea cazare in masina.

ceilalti unde aveti preferinte?

in functie de aceste raspunsuri cautam si cazarea...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...