Sari la conținut

Dusteristi, cucerim si varful Leaota aproape 2000 m alt. (Dambovita/Arges)?

Postări Recomandate

Dragii mei,

asa cum va promiteam in topicul cu muntii Baiului, pregatim o noua iesire dusterista de week-end!

Muntii Leaota sunt situati la est de Bucegi si se ajunge pe varful Leaota dinspre Badeni AG sau dinspre Runcu DB. Prima varianta e accesibila auto 4x4 pe cand cea de-a doua e mai mult pentru ATV-uri si 4x4 hard.

va propun aceasta iesire in octombrie in week-end-ul cu 6-7 sau 13-14.

avem posibilitate de pensiune in zona la preturi accesibile (80 lei/noapte dubla).

astept pareri, inscrieri...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu un pic de tarsha intr-o zona cu mai multe cataroaie (vezi patania anterioara), am trecut cu brio traseul. M-am catarat chiar si pe un mic deal - prietenii stiu de ce Concluzie: te poti baza pe P

Posted Images

Si eu votez pentru 13-14 la fel ca si Costin. Am si un alt motiv. In acelasi weekend este in Campulung (cca. 10 km de Badeni) etapa din campionatul national de offroad la care unii dintre noi ne-am inscris (Daniel si cu mine). Practic putem sta in Campulung, ne intalnim seara cu baietii de la 4×4 Everyone si mergem duminica la trial. Sambata atacam varful Leaota. Cu alte cuvinte propun sa combinam evenimentele.

Link spre post

Sunt "banat" de politie pana in noiembrie... iar cu bicicleta e prea mult de mers :hairy:

Eu zic ca te putem ajuta cu un prieten care sa-ti conduca masina pana la poala muntelui si apoi iei tu Dusterul de coarne pe traseul off road. Idem la retragerea spre Buc.... Ce zici, te bagi asa?

Link spre post

Si eu votez pentru 13-14 la fel ca si Costin. Am si un alt motiv. In acelasi weekend este in Campulung (cca. 10 km de Badeni) etapa din campionatul national de offroad la care unii dintre noi ne-am inscris (Daniel si cu mine). Practic putem sta in Campulung, ne intalnim seara cu baietii de la 4×4 Everyone si mergem duminica la trial. Sambata atacam varful Leaota. Cu alte cuvinte propun sa combinam evenimentele.

Nu e rea ideea!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...