Sari la conținut

Dusteristi, cucerim si varful Leaota aproape 2000 m alt. (Dambovita/Arges)?

Postări Recomandate

avand in vedere ca unii dintre noi pleaca vineri, altii sambata dimineata, unii dorm in masini, altii dorm la pensiuni, iata care e locul si ora pentru "jonctiunea" grupului care va urca pe Leaota:

localitatea Valea Badenilor (centrul satului), sambata 13.10.2012, ora 10.00 AM.

ne vedem sambata!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu un pic de tarsha intr-o zona cu mai multe cataroaie (vezi patania anterioara), am trecut cu brio traseul. M-am catarat chiar si pe un mic deal - prietenii stiu de ce Concluzie: te poti baza pe P

Posted Images

Ooooo! Bine ai revenit in gashka, denon! Ne bucuram ca vii si tu cu noi, de sambata dimineata!

Eu voi pleca sambata dimineata din Buc prin Chitila, Targoviste, Badeni. Daca vrei sa mergem impreuna hai sa ne intalnim in Chitila la sensul giratoriu de sub podul pe care trece centura, la ora 8.30. Ce zici?

Link spre post

@denon2808: hai sa ne vedem la piata din localitatea Chitila (dupa ce treci de podul cu centura) undeva spre mijlocul localitatii pe dreapta dupa ce se termina blocurile. hala pietei e langa un magazin Lidl sau Penny. e ok denon? eu o sa fiu acolo la o vorba cu caramba pe la ora 8.25...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...