Sari la conținut

Dusteristi, cucerim si varful Leaota aproape 2000 m alt. (Dambovita/Arges)?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu un pic de tarsha intr-o zona cu mai multe cataroaie (vezi patania anterioara), am trecut cu brio traseul. M-am catarat chiar si pe un mic deal - prietenii stiu de ce Concluzie: te poti baza pe P

Posted Images

Cred ca tot eu cu Daniel vom ramane cu cazarea la masina iar in cazul in care vineri noapte este frig sambata noapte ne cazam undeva, o noapte chiar doua nu murim de frig ...

Iar de traseu sincer sa fiu si nu vreau sa se supere nimeni dar vreau un traseu de offroad ca nu degeaba am bagat atatia bani in echipare nu sa merg pe sosea sau drum pietroit.

Repet nu vreau sa supar pe nimeni dar vreau sa fie aventura , noroi , trolieri ca pana la urma asta inseamna 4x4 - offroad.

Plimbarile pe drum de munte pietroit il pot face oricand cu o masina ex Logan :-P , sa mergem pe drumuri usoare si unde vad eu un damb mai inalt sa aud prin statie ,,hai Chinezule ca e pt tine ,, daca cineva imi da dreptate hai sa gasim o solutie incat sa fie o iesire pt toti ...

Chiar daca masinile nu sunt asa echipate pt teren greu eu zic sa schimbam traseu de la soft spre un pic mai greoi poate un pic agresiv , eu ,Daniel si Narcis avem masinile cat de cat echipate si vom fi in fata pt a testa traseul iar acolo unde este rau nu inaintam si daca este nevoie ajutam alte masini care intampina obstacole ca doar suntem o echipa - si sincer pana acum ceva timp si eu am fost tot cum a iesit din fabrica si incercam sa ma bag sa vad ce poate masina iar cei carora le este frica masina asta chiar poate chiar fara sa fie echipata, nu pica aha usor va rog sa ma credeti pe cuvant si nu o spun in inconstienta ca sunt cel mai tanar dintre poseorii de pe acest dar 4x4 offroad nu inseamna iesire de plimbat pe drumuri drepte ,cu mult praf si sa dau drumu la muzica sa nu ma plictisesc ca merg pe drum...

Poate nici eu nu sunt un bun sofer in offroad dar daca nu exersam nici nu vom fi si ne vom plimba tot timpu pe drumulete pe care se plimba cei cu bicicletele (exemplu de la ultima iesire)

Stiu acum dupa cate am spus sigur va aparea fix aceasta vb,, da Chinezule dar nu toata lumea vrea sa isi rupa masina ,, ok fiecare face ce vrea cu masina lui si sincer nici eu nu vreau sa o rup in doua pt. ca si a mea este folosita in oras zi de zi si nu imi convine sa arunc cu banii pe piese si in service dar nici sa o tin pe post de logan ca pana la urma cum se justifica acei bani dati in plus si acea dorinta de a avea masina 4x4.

Nu vreau sa vb din punctul meu de vedere dar sunt sigur ca sunt persoane care imi dau dreptate.

Va multumesc pt intelegere si repet nu ma refer la o persoana anume ci la iesirile in sine.

Admin sper ca nu sunt offtopic dar este vb de viitoarea si viitoarele iesiri - apropo tu de ce nu mergi la acesta iesire?

Multumesc,

George Chinezu

GXRu

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

asadar, daca facem o analiza a grupului care s-a "inscris" pentru aceasta iesire vom constata ca avem 3 participanti (melcu, denon si doru) "incaltati" in shlapi, 2 participanti (chinezu si daniel) cu bocanci cu crampoane si 1 participant (eu) cu ghete... :-P

pentru a impaca si capra si varza propun urmatoarea solutie:

- chinezu si daniel sa urce pe Leaota dinspre Runcu

- noi ceilalti sa urcam dinspre Badeni

- facem jonctiunea sus pe varful Leaota

pareri?

Link spre post

Prima(ele) parere(i) vine din partea mea...

NU SUNT DE PARERE CA AR TREBUI SA NE SPARGEM IN 2 GRUPURI!!!

Nu neaparat sunt pro parerea lui Chinezul dar nici impotriva.

Dupa cum am zis de fiecare data... trebuie sa impartim si capra si varza... Si peisaje pentru toata lumea dar si opriri si incercari de drum greu pentru cei care-si doresc asa ceva sau pentru cei care vor sa-si testeze sau sa-si cunoasca masina.

Cat despre traseu... eu am ca si propunere... un traseu (cu ROADBOOK pe jumatate...) care pleaca de pe barajul Rausor si iese in Berevoiesti... traseu pe care l-am batut cu Chinezu (echipat cu anvelope stock) si cu echipajele Duster de off road. Nu e un traseu greu dar nici foarte usor (DAR ASTA E DOAR O PROPUNERE!!!)

Cat despre CAZARE... eu raman la parerea si dorinta mea ca vreau sa dorm la masina... (probabil ca e ultima data pe acest an si... chiar daca e ceva mai frig... n-am de gand sa mor doar din atat...).

Link spre post

pai daca tu esti impotriva a doua grupuri (tu esti unul dintre cei 2 ai unui grup) iar cei cu anvelope de vara nu vor pe varianta grea, nu ne ramane decat sa mergem pe varianta mai usoara (am inteles ca totusi nu e bulevard pe acolo!) adica dinspre Badeni.

daca doresti un alt traseu decat cel propus in acest topic atunci poti sa vii cu aceasta propunere pentru o urmatoare iesire.

Link spre post

Cred ca vorbim despre 2 trasee diferite:

- dinspre Badeni, pe partea dreapta a culoarului Rucar Bran sunt Muntii Leaota;

- dinspre Leresti - Barajul Rausor spre Berevoiesti, la stanga culoarului este masivul Iezer.

Ambele variante sunt frumoase, interesante si desi nu cunosc traseele, sunt convins ca sunt suficiente locuri unde pot fi puse (unele) masini la incercare.

Pentru mine nu are prea mare importanta pe care dintre ele mergem, desi ar fi frumos sa pastram destinatia initiala care este in denumirea acestui topic. Putem ataca masivul Iezer cu alta ocazie.

Referitor la plecare, pana la urma voi pleca si eu vineri seara si cred ca am putea stabili un punct de intalnire undeva la iesirea pe A1.

Propun benzinaria Petrom de la iesirea spre A1 (B-dul. Iuliu Maniu, nr. 486) la ora 19:00.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...