Sari la conținut

Duster cu motor de 2 litri si 143 CP

Postări Recomandate

Salutare oameni buni. 

Recent văzusem o ofertă de vânzare pentru un Duster 4x4 an de fabricație 2021 cu motor pe benzină de 2000cc și 143 CP, cu cutie automată in 4 trepte. Ce știți despre existența unei astfel de mașini?

Editat de LaurentiuCostut
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E pentru alta piata ( UAE).

In afara de faptul ca are 2l ( aspirat, nu turbo) nu are nimic special. motorul de 1.3 150 CP e peste ala cu mult.

Link spre post

nu cred ca de fiabiliate e vorba, masinile is ok.

dar de ce ai lua o masina mai slaba ca performante si cu un consum mai mare? ( si non "Euro").

Link spre post

neah, mituri urbane. au trecut vremurile alea.e din categoria"dieselul e cel mai tare".

poti sa te uiti si pe varul google sa vezi discutiile aferente.

pe scurt - uita de el si ia ceva modern si performant.

De fapt s-ar putea sa mai fie ceva (n-am verificat dar din amintiri..) - nu cred ca exista cutie automata pe 4x4 modele  EU.

Link spre post

Pe modelele EU nu există. Apăruseră la un moment dat câțiva dealeri care duceau din Emirate Duster-uri cu motoare diesel de 2l, 4x4 si cutii automate in 3 rapoarte. Modelul de care amintesc este primul benzinar 4x4 cu motor de 2l și cutie automată. De aceea mi-a si stârnit interesul

Editat de t0rquemada
Nu cita ultimul post, Pct 11 din Regulament
Link spre post

ok. treaba sta cum ti am spus. (nu mai vorbim de piese si disponibilitate, fiind modele pt alte piete).

dar fiind vorba de "fiecare cu piticii lui" - baga mare si fa i topic de prezentare!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...