Sari la conținut

Postări Recomandate

Corect, asa este. Ideal este sa le montati cand este cald afara, sa fie 2-3 zile de caldura (peste 20 grade) ca banda sa adere foarte bine la tabla. Problema cu masticul este ca daca ai vreodata nevoie sa le dai jos din diverse motive, nu se mai poate...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 781
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomand user-ul PLANETARA. Am comandat si eu cate ceva pentru al meu Duster. Ieri am facut plata, astazi am avut reperele. Foarte prompt si la telefon si la sms si la livrare. Cateva poze cu noii "

nu am acele stergatoare   reper nou janta aliaj model "haru" cod:403000351r 1600 lei. set (4 buc)

Am comandat cateva piese pentru Duster de la colegul PLANETARA. In ciuda faptuluiu ca le-am comandat seara in regim de super urgenta, colegul nostru a onorat comanda a doua zi pana in ora 10.00 AM as

Posted Images

sa va spun si eu ce recomand

in primul rand montarea ornamentelor de la proiectoare cat si bandourilor de protectie ,ideal ar fi sa fie cald si bineinteles sa se faca degresarea daca se poate chiar la o spalatorie.

montajul sa se faca la o reprezentanta autorizata .

cei de la reprezentanta trebuie sa dea garantie la montaj si mai nou au ajuns la concluzia ca trebuie sa foloseasca si mastic pt lipire pt ca banda nu e de ajuns.

Link spre post

Am confirmarea baietilor de la service, dupa "carte" ar trebui si mastic, dar ei nu-l recomanda. Motivul: daca ai nesansa sau ghinionul sa trebuiasca sa dai un ornament de ala jos, care l-ai lipit initial si cu mastic, ai "supt-o" asta a fost exprimarea baietilor. Lucrezi sa stergi masticul ala de pe vopsea de mai bine schimbi aripa cu totul. Se ia f.f.f. greu si raman urme urate pe vopsea. De aia nu pun masticul. Si asa este greu sa curete banda dubla adeziva, cu masticul e jale.

Link spre post

Dar acum fie vorba intre noi, de ce le-ai da jos? Ca m-am gandit si eu la asta. La o adica daca lovesti masina in zona aia, sa zicem, doamne fereste, mai stai sa dai jos ornamentul (care oricum e distrus) ca sa indrepti aripa? Din ce m-am uitat la preturi pe net, o aripa este la un pret derizoriu.

Daca montez alea, fac frumos casco la masina si mai departe nu mai e pb mea. Ce atatea griji?

Link spre post

Ei iti fac poze la masina inainte sa iti faca asigurarea. Daca am masina echipata cu niste jante de 20'' (care nu vin din fabrica) si raman fara ele, asiguratorul ma despagubeste. Cu siguranta m-ar despagubi si in cazul unor ornamente zic eu.

Sorry de off-topic.

Link spre post

Te despagubesc in cazul in care le ai trecute la alte accesorii pe care sa le documentezi la ei cu factura de achizitie. Sau cel putin eu asa mi-am facut la asigurari anterioare, dadeam un mail la ei cu copie dupa factura si era inclusa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...