Sari la conținut

Postări Recomandate

Deci, ai refuzat comanda pe motiv de indignare? Chiar nu inteleg de ce ai facut criza de nervi, daca-ti puneam la indoiala reputatia nu mai comandam de la tine... Dar avand in vedere ca totusi nu ne cunoastem personal, o prima impresie buna n-ar fi stricat, iar atitudinea de primadona isterica crede-ma nu e ceea mai reusita in acest sens.

In fine, poate imi scapa mie ceva, atasez discutia noastra privata sa inteleaga colegii despre ce vorbim.

@PLANETARA: vrei butonul?

@timekruzer: Salut,

Daca e plug and play si se potriveste 100% in panoul de comanda de la sofer atunci da. Nu vreau sa schimb butonul de pe usa pasagerului ci doar cel de langa sofer care comanda geamul pasagerului.

1 buc - 150 lei

Spune-mi cum facem cu plata?

Multam,

Zsombor

@PLANETARA: asa am raspuns si in topic ca sunt plug and play .si asta nu inseamna 50% sau 90% potrivire...

daca in continuare exista indoieli (probabil si la alte piese care le vand) mai bine lasati masina asa cu butoanele ei.

oricum nu trimit fara sa primesc banii in avans

prefer sa-l vand aici in capitala.

o seara buna.

Nu prea inteleg inflamarea ta si exprimarea ta ("primadona isterica"! nu mi se pare nicaieri c-ar reiesi asta...)

In orice caz... discutiile voastre pe PM ar trebui sa ramana acolo... ca de aia se numeste Private Message!

Observ, totusi, ca @PLANETARA ti-a raspuns la intrebarile tale...

Daca nu reusiti sa va intelegeti in scris... incercati si la telefon... ca poate-i mai clar atunci!

@PLANETARA... te-am mai rugat odata (tinand cont ca nu e un secret!) sa-ti pui si tu in semnatura numarul de telefon... ca sa nu trebuiasca cineva sa caute multe pagini in urma pt a da de el

Multumesc pt intelegere!

PS: poate va dati mana si va intelegeti cu ce doriti (@timekruzer si @PLANETARA)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 781
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomand user-ul PLANETARA. Am comandat si eu cate ceva pentru al meu Duster. Ieri am facut plata, astazi am avut reperele. Foarte prompt si la telefon si la sms si la livrare. Cateva poze cu noii "

nu am acele stergatoare   reper nou janta aliaj model "haru" cod:403000351r 1600 lei. set (4 buc)

Am comandat cateva piese pentru Duster de la colegul PLANETARA. In ciuda faptuluiu ca le-am comandat seara in regim de super urgenta, colegul nostru a onorat comanda a doua zi pana in ora 10.00 AM as

Posted Images

...

Observ, totusi, ca @PLANETARA ti-a raspuns la intrebarile tale...

...

Adica "oricum nu trimit fara sa primesc banii in avans / prefer sa-l vand aici in capitala" se considera raspuns la o comanda ferma? Ciudat mai converseaza unii... Eu ma gandeam mai degraba la ceva de genul "Salut, lucrez cu plata in avans apoi expediez coletul pe cheltuiala ta cu un serviciu de curierat ales de tine. Contul meu iban este: .... la banca .... pe numele ..., o seara buna"

Poate sunt eu mult prea pretentios, dar tot imi rezerv dreptul de a-mi selecta partenerii de afaceri. Imi retrag comanda, si ma retrag si din acest topic.

Link spre post

Aceasta chestiune a mentionat-o de demult ca nu mai livreaza decat atunci cand primeste banii! Aceasta atitudine a lui a fost data de alti colegi de forum care... nu si-au tinut partea de cuvant.

Partea cu comanda ferma... eu nu o citesc nicaieri... "Daca e plug and play si se potriveste 100% in panoul de comanda de la sofer atunci da..." eu nu o numesc comanda ferma... Dar poate am eu perceptii diferite in ceea ce priveste comanda ferma!

Cum i-am spus si lui @PLANETARA ieri... prin telefon... nu esti tu obligat sa cumperi de la el si... nici el sa-ti vanda tie. Este o piata libera si... tu poti cumpara de la orice comerciant (pe cate-l doresti tu)... Si el sa vanda oricarui client.

Nu-i tin lui @PLANETARA apararea si nici tie... eu consider ca era o rezolvare mult mai rapida sa puneti mana pe telefon si sa vorbiti... Eu asa am obiceiul sa-mi rezolv problemele mai repede...

Link spre post

Are dreptate.

Eu am facut 2 comenzi la @Planetara prin mesaj privat si telefon. Chiar mi-am schimbat comanda prin SMS o data. Am mai adaugat ceva in plus. Nu a fost nici o problema.

O data am stat la povesti cu referire la plata in avans si mi-a spus ca a bagat bani in produse, unele chiar scumpe ca apoi sa ramana cu ele pe stoc datorita faptului ca cel ce le comandase nu le-a mai vrut. Nu mi se pare corect sa comanzi ceva si apoi sa renunti, tinand cont ca omul nu are magazin sau poate posibilitatea sa le returneze.

Prin plata in avans omul isi ia un "colac de salvare" ca (virgula) cumparatorul ii va lua marfa. Mie unul mi se pare corect.

Link spre post

Are dreptate.

Eu am facut 2 comenzi la @Planetara prin mesaj privat si telefon. Chiar mi-am schimbat comanda prin SMS o data. Am mai adaugat ceva in plus. Nu a fost nici o problema.

O data am stat la povesti cu referire la plata in avans si mi-a spus ca a bagat bani in produse, unele chiar scumpe ca apoi sa ramana cu ele pe stoc datorita faptului ca cel ce le comandase nu le-a mai vrut. Nu mi se pare corect sa comanzi ceva si apoi sa renunti, tinand cont ca omul nu are magazin sau poate posibilitatea sa le returneze.

Prin plata in avans omul isi ia un "colac de salvare" ca (virgula) cumparatorul ii va lua marfa. Mie unul mi se pare corect.

Sunt intru totul de acord!

Link spre post

Adica "oricum nu trimit fara sa primesc banii in avans / prefer sa-l vand aici in capitala" se considera raspuns la o comanda ferma? Ciudat mai converseaza unii... Eu ma gandeam mai degraba la ceva de genul "Salut, lucrez cu plata in avans apoi expediez coletul pe cheltuiala ta cu un serviciu de curierat ales de tine. Contul meu iban este: .... la banca .... pe numele ..., o seara buna"

Poate sunt eu mult prea pretentios, dar tot imi rezerv dreptul de a-mi selecta partenerii de afaceri. Imi retrag comanda, si ma retrag si din acest topic.

daca tot folosesti cuvinte din limba engleza , pune mana si invata ce inseamna

pui de doua ori aceasi intrebare stupida ,,daca e plug and play 100%''

si incepi sa jignesti fara motiv.

iti pot spune ca esti singurul nemultumit si persoanele ca tine sunt tratate cu ignore

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...