Sari la conținut

Regulile bunului simt in off-road

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa ce am participat la mai multe intalniri prietenesti sau am citit/vazut modul de desfasurare a unora dintre aceste intalniri, am descoperit si cateva informatii despre REGULI IN OFF ROAD.   Le

Singur e cam nasol sa iesi, e bine sa iei si sotia in dreapta, sa aiba cine impinge daca ramai intepenit prin noroaie.

Una peste alta, noi nu facem off extrem, asa ca marea majoritate nu vor ajunge sa intre in situatii cu inclinari laterale extreme sau prin locuri unde este nevoie sa te asiguri cu sufe sau mai stiu eu

• 4 months later...

Sa ne bucuram de natura si de iesirile in natura, cat mai mult si fara evenimente.

Si sa ne aducem aminte ca am inceput sa iesim cu masinile pe coclauri in primul rand pentru frumusetile naturii, libertate si de ce nu.... pt gratare.

Preluate de pe forumul club4x4

ma rog, fiecare cu ale lui. eu am inceput offroad-ul ca sa scap fix de grataragii de pe marginea drumului, pentru ca ei nu puteau sa ajunga unde ajungeam eu.

ce nu scrie in acele reguli: fara sufe, ocheti, un hi-lift, un troliu - o sa te asiguri cu firul de par. nu ti se spune prima regula: sa ai bun simt. nu ti se spune ca trebuie sa returnezi obiectele imprumutate pe traseu :mrgreen:

regula 7: don't drink and drive. vrei sa sugi(sticla, evident), stai acasa.

cind au fost scrise initial, erau vreo 4-5 reguli, de bun simt. de-a lungul anilor fiecare a adaugat si a iesit cirnatul de mai sus. :sick:

btw: prima regula este contrazisa de situatiile din teren, in special pe inclinatiile laterale unde contragreutatea face diferenta intre o masina in ripa si o masina pe traseu. dar trecem peste, sint sigur ca toti vor sta departe de o masina gata sa se rastoarne :bye:

mai povestim la iesire cind ne vedem :thumbsup:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Una peste alta, noi nu facem off extrem, asa ca marea majoritate nu vor ajunge sa intre in situatii cu inclinari laterale extreme sau prin locuri unde este nevoie sa te asiguri cu sufe sau mai stiu eu ce. Sufa o caram in portbagaj pentru a ajuta colegi impotmoliti, sau pentru a avea cu ce ne trage colegii daca ramanem in namol sau zapada. Si marea majoritate nici nu avem masinile pregatite, ca doar nu mergem la competitie, ci facem doar iesiri in natura unde sa socializam si sa vedem frumusetile patriei. Nu ne-am luat Dustere pentru off-road extrem, pentru asa ceva exista alte masini, in nici un caz Dusterul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...