Sari la conținut

Incercam Muntii Baiului cu Dusterele?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 144
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

jurnal de calatorie: - vineri seara am ajuns (dupa cateva incercari nereusite de a gasi un loc de campare pe malul Prahovei in zona Comarnic) aproape de Secaria (la poalele mutilor Baiului) unde am a

cateva poze si de la mine

Muntii Baiului 1/2

Posted Images

Bine ati (re)venit acasa. Ceva impresii despre drum, eventual comportamentul masinilor pe benzina in mod special :) , @denon poate dai cateva detalii, din cate am vazut (cu o singura exceptie) ati mers la o plimbare faina dar fara prea multa adrenalina. Sa fie masinile mult peste dificultatea drumului sau inca nu ati pus "cireasa de pe tort" ? Ati folosit minunea aia de "lock" ? Ca eu astept iarna poate atunci sa imi foloseasca si mie in premiera... Exceptionale peisaje. Cam mare cenzura din poze, un gratarel ceva, un foc de tabara noaptea....

Stima.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci:

Am facut plinul inainte de Comarnic si-am resetat CB-ul.La intoarcere am facut iar plinul inTargoviste.

252 km cu 29i -> 11,5% cu tot cu off-roadul.

Recunosc ca n-am fortat masina la limita (de frica :) ), urcat in modul "lock" in clipurile atasate. L-am folosit de 5-6 ori in total, sa fiu sigur ca urc, schimbat din mers din "auto" in "lock" si invers, pe distante de maxim 50m.

"Botezat" in off-road de un colt de piatra pe dr.fata - gaura de 1,5 cm lateral exterior aproape de janta (multumesc echipei si pe aceasta cale pentru ajutorul acordat). Rezolvata problema cu petic "la rece" in Brasov. Se simte diferenta - dieselul bate benzinarul.

Tentativa.avi

Reusita cu ambreiajul incins.avi

post-1243-0-65394400-1347899234_thumb.jpg

Link spre post

Super, asa mai merge ca parca prea semana a reclama. Asta e frumusetea, sa simti adrenalina, sa simti ca esti la volan si nu in caruta cu hernie de disc. Se vede ca ti-e mila de masinuta ta, dar benzinaru e motor de turatie, daca nu ii dai "carbuni" moare linistit. In plus "prapadenia" de cuplu e max pe la 3700 ture. Apropo de fortat la limita, cred ca dusty a ajuns pe aproape de ea (si in cel mai rau caz a stricat ambreiajul) dar din cate am vazut mai ai mult pana sa ajungi acolo. Eu am deplina incredere in masinuta si nu cred ca la cuplul care il are poti sa strici ceva la ea. Fain de tot, multumesc.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...