Sari la conținut

Incercam Muntii Baiului cu Dusterele?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 144
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

jurnal de calatorie: - vineri seara am ajuns (dupa cateva incercari nereusite de a gasi un loc de campare pe malul Prahovei in zona Comarnic) aproape de Secaria (la poalele mutilor Baiului) unde am a

cateva poze si de la mine

Muntii Baiului 1/2

Posted Images

E-n regula, 19 CRF Baneasa cu plinul facut la masina si sacosa. L-am anuntat si pe @chinezu.

@dusty, daca @admin nu vine, poti, te rog, sa aduci statia aceea CB? Ca eu nema, deocamdata.

dragul meu @denon2808, fara sa te superi, statia CB este proprietatea Asociatiei Club Duster si este dedicata exclusiv utilizarii de catre membrii Asociatiei.

Adminul e membru in ACD si vicepresedinte.

acesta e unul dintre elementele de diferentiere intre membrii forumului si membrii Asociatiei.

eu am pe masina mea o statie CB personala, cumparata de mine...

apropo de aceasta discutie, portile Asociatiei Club Duster sunt deschise pentru primirea de noi membri!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

multumim!

se pare ca vom avea, la munte in zona unde mergem noi, 2 valuri de ploaie: unul sambata dupa amiaza (dupa ora 14.00) si unul (mai mare) duminica de pe la ora 11.00 care se va prelungi toata ziua. in acest caz, poate duminica la 11.00 "ridicam ancora" si o luam spre case ca nu are rost sa mergi in varf de munte pe ploaie torentiala!

http://www.meteox.com/forecastloop.aspx?type=1#

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...