Sari la conținut

Duster facelift 2021

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut. De vineri am intrat in posesia dusterului, 1.5dci, 4wd, dupa cca 2 luni jumatate de asteptare. Dupa primii 500 de km sunt foarte multumit de masina. Este silentioasa, trage foarte bine, mult ma

aoleu, ulei si filtre la 26718 km ?:(   eu n-am sarit de 10k la niciun schim. ba chiar la ultimul la 8800

Ideea e alta, mașina nouă are garanție, garanție condiționată de efectuarea reviziei (lor) la o reprezentanță agreata Dacia (dacă e doar un service agreat RAR dar neagreat Dacia e egal cu zero, pierzi

Posted Images

Acum nu am nicio stea. La inceput cand am luat masina, am incercat sa schimb vitezele cum imi arata semnul pe bord, si la un moment dat am avut chiar si 2 stele. Dar totusi nu mai schimb dupa semn , mi se pare cam subturata. Ma gandesc ca de acolo nu apare nici o stea la schimbul de viteze.

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Salutare. Uitandu-ma pe sub masina, am observat ca o pata neagra in zona centrala. Atasez 2 poze. Oare de la ce ar putea fi ? Am ajuns la 9800 km, in aproape 5 luni, fara probleme, f multumit de masina!

20220506_190318.jpg

20220506_190330.jpg

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare!

Revin cu un jurnal de bord dupa primii 10 .000 km, mers in modul auto. Dupa resetarea bordului, din 177 km  , cca 110 au fost parcursi pe modul 2wd. 

Inca nu am primit mesaj de umplere ad blue.

20220513_193502.jpg

20220517_133055.jpg

20220517_133059.jpg

Link spre post
  • 4 weeks later...

Salut! De 2 zile am primit in bord mesajul cu''prevedeti adblue in urmatorii 2400 km'', la 11955 km.

Oare de acum incolo oricand pot alimenta cu ad blue ? Sau mai pot merge cca 2000 km ? Ma va mai atentiona la un anumit nr de km ?

In cazul alimentarii cam cum imi dau seama ca este plin rezervorul ?

Mersi! :)

Link spre post
La 16.06.2022 la 11:54, nicuadrian13 a spus:

Salut! De 2 zile am primit in bord mesajul cu''prevedeti adblue in urmatorii 2400 km'', la 11955 km.

Oare de acum incolo oricand pot alimenta cu ad blue ? Sau mai pot merge cca 2000 km ? Ma va mai atentiona la un anumit nr de km ?

In cazul alimentarii cam cum imi dau seama ca este plin rezervorul ?

Mersi! :)

Baga un bidon de 10L. Nu pastra niciodata bidon desigilat se va cristaliza si vei turna acele cristale in rezervor. Eu asa fac de 2 ani si 60.000 km si nu am probleme. 

• Like 1
Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...