Sari la conținut

rugaminte posesori Duster

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor!

Sunt studenta a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si efectuez o cercetare privind comportamentul consumatorului roman de autoturisme marca Dacia.

Nu am la cine sa apelez astfel incat rezultatele studiului meu sa fie relevante si de aceea am decis sa deschid acest post. Va rog sa completati chestionarul urmator:

http://www.isondaje.ro/sondaj/264423848/

Trebuie sa fiti posesor al unei masini marca Dacia si sa nu aveti legatura cu compania fabricanta.

Nu ar trebui sa dureze foarte mult. Mentionez ca pentru completarea chestionarului NU sunt necesare date personale, precum numar de telefon, adresa sau nume. Cercetarea este efectuata DOAR in scop educativ, pentru redactarea lucrarii de licenta, iar raspunsurile sunt anonime.

Va rog mult sa ma ajutati si va multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru amabilitatea de a raspunde intrebarilor.

Numai bine!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pot sa intreb daca nu este cu suparare, la ce concluzie ati ajuns la studiul anterior in care am completat datele? Vad ca ati revenit cu acelas studiu, intr-un topic nou formulat identic cu cel anterior ? Daca tin minte bine a fost postat inainte de schimbarea interfetei de la forum . Ce s-a intamplat cu topicul anterior ca nu l-am mai gasit pe forum ?

LE:am gasit si link-ul anterior, http://www.isondaje....ndaj/256896147/ seamana destul de mult intre ele, de aici confuzia, scuze.

"Bună ziua,

Numele meu este Neagu Andreea - Maria, sunt studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) şi realizez o cercetare pentru teza de licenţă privind percepţia tinerilor asupra brandului Dacia. Timpul de completare al chestionarului este de aproximativ 10 minute. Răspunsurile obţinute sunt confidenţiale şi nu vor fi utilizate în alte scopuri."

LLE: l-am completat si de data asta, sper sa va foloseasca la ceva, si poate va indurati sa ne luminati si pe noi cu o concluzie finala :hyper: .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...