Sari la conținut

Tutorial montaj cheder suplimentar compartiment motor Dacia Duster

Postări Recomandate

De abia l-am montat, asa ca efecte pozitive imediate nu am observat. Sper doar sa numai fie mult praf si sa vad la drum lung cum se aude motorul pt ca in oras, astazi, am mers cu muzica la maxim , cauza fiind, ca am shimbat boxele cu niste JBL-uri si se aud prea frumos ca sa nu le folosec la maxim :frantics:

Tutorial de schimbat boxele ai? :frantics:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am fost in Vitan sa imi cumpar o cotiera, clona Armster si am luat si un cheder pt compartimentul motor.   Daca tot am montat chederul am zis sa fac si un mic tutorial:   -se deschide captoa

N-are. Numai tractoarele au pasla pe capota.

Posted Images

offtopic - nu , nu am tutorial de montat boxele, insa este foarte usor, se da protectia de la difuzoare jos si ai 4 imbusuri care tin efectiv boxa. Daca vei cumpara o boxa de 13cm cu adancime maxima de 45 mm este plug & play.

Va rog sa postati on topic ca sa tinem acest tutorial curat. Multumesc.

Link spre post

Neamtu' zice ca izoleaza mai bine motorul ajuta la incalzirea mai rapida.

La Logan spune cineva ca opreste accesul mizeriei la circulat in nori de vapori, de exemplu pe timp ploios in spatele unui TIR.

Link spre post

Mare lucru VITAN-ul vostru. In Cluj de 2 zile cautam cheder, inclusiv tirg auto Gilau: nu este.

Luni trimit un coleg din Bucuresti in Vitan. Este vre-un program acolo? De unde ai cumparat chederul? Succint.

Link spre post

ISZY56 chederul respectiv este un cheder clasic, se foloseste si la usile daciilor vechi, 1300, ar trebuii sa-l gasesti la orice magazin de piese auto, mira-mas sa nu gasesti in Cluj

Link spre post

E o idee...cum se spune ce pot6i face singur...e lucru manual. Il intreb pe colegu'; probabil a cautat cheder de Duster...mai stii?

O intrebare pentru Admin: Daca ai urmarit filmuletul cu neamtul care monteaza chederul, el nu il taie in trei bucati, il lasa continu, probabil prin indoirea si aducerea in acelas plan a suporturilor. Care este parerea ta?

Link spre post

interesant, o sa dau o fuga in targ sa cumpar...

offtopic: acea blana, care se pune la capota ptr diminuarea zgomotului de motor in habitaclu, se gaseste in targ ?

La mine Dusterul are capitonata capota pe interior, din fabrica, insa fara cheder.

BTW - la parbriz se pune acelasi tip de cheder?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...